KuriózumNekirohant a medvének a tinilány és puszta kézzel lelökte a kerítésről, hogy...

Nekirohant a medvének a tinilány és puszta kézzel lelökte a kerítésről, hogy megvédje a kutyáit

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy kaliforniai lány nekirohant egy anyamedvének, hogy megmentse a kutyái életét. A 17 éves Heiley Morinico nem habozott sokáig, nekiugrott a medvének, amikor meglátta, hogy az udvarukon meg akarja támadni a kutyákat.

Nekirohant a medvének a tinilány és puszta kézzel lelökte a kerítésről, hogy megvédje a kutyáit

A Los Angeles-től keletre, Bradbury külvárosában élő fiatal lány kiszaladt a házból, és hirtelen felindulásból jól meglökte a medvét, majd gyorsan bevitte a kutyákat a házba.

A térfigyelő kamerák által készített képeken jól látható, hogy egy anyamedve támadt a kutyákra. A kutyák kezdetben próbálták elkergetni a medvéket, de nyilvánvaló, ha sokáig tart ez az harc, az erősebb fog győzni.

A fiatal lány, amint észrevette, hogy mi történik, odarohant a medvéhez, és teljes erejéből meglökte, majd gyorsan ölbe kapta az egyik kutyust, és befutott vele a házba, a többiek pedig futottak utána.

“Őszintén abban a pillanatban egyetlen dologra tudtam gondolni, mégpedig arra, hogy megvédjem a kutyáimat” – mondta Hailey Morinico. A tinédzser azt mondta, hogy megúszta az esetet pár karcolással a térdén, és az egyik ujja egy kicsit meghúzódott, de azért senkinek sem ajánlja, hogy ezt az akciót utána csinálja.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek