HolotropikumNe ijedjünk meg a cukorbetegségtől, hiszen ezen két természetes összetevővel féken tartható...

Ne ijedjünk meg a cukorbetegségtől, hiszen ezen két természetes összetevővel féken tartható a magas vércukorszint!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A cukorbetegségnek egyre több ember esik áldozatul. Habár gyógyíthatatlan, ma már kellő odafigyeléssel karban tartható a vércukorszint és a betegségben szenvedők akár teljes életet is élhetnek. A cukorbetegség azért alattomos, mert sokféle szövődménye alakulhat ki, na és persze, ha nem kezelik időben a beteg halálát is okozhatja.

zeller-citrom

A lényeg az, hogy folyamatosan megfelelő szinten kell tartani a vércukorszintet, ahhoz, hogy a szervezet normálisan tudjon működni. Fontos hangsúlyt fektetni a cukorbetegség megelőzésére is, ennek érdekében a legjobb amit tehetünk, ha egészségesen étkezünk, követjük az orvosunk útmutatásait, és természetes gyógymódokat is alkalmazunk, hogy megfékezzük a kórt és a vele járó kellemetlen tüneteket, szövődményeket.

Van egy remek természetes alapanyagokból készülő gyógykészítmény, amely a cukorbetegség kezelésére alkalmas.

Hozzávalók:

  • 300 g zellergyökér
  • 6 db. citrom kifacsart leve

Elkészítés:

Reszeljük le a megmosott zellergyökeret, majd tegyük bele egy zománcozott edénybe, és öntsük rá a citromok levét. Ezután födjük le az edényt, majd tegyük bele egy nagyobb, vízzel teli fazékba, ami mehet a tűzre. Itt addig hagyjuk, amíg a víz éppen forrni nem kezd, ezután kapcsoljuk kislángra az égőt, és úgy főzzük 2 órán keresztül. Ha letelt az idő, vegyük le a tűzről, de hagyjuk lefedve egészen addig, míg teljesen ki nem hűl. Ezután öntsük át az egészet egy befőttes üvegbe, csavarjuk rá a fedelét, és tároljuk a hűtőben.

Alkalmazás:

Minden reggel, evés előtt egy félórával kell egy evőkanálnyit bevenni a főzetből. Ez a készítmény 2 hónapra elegendő, és ez idő alatt a magas vércukorszint is mérséklődik, és normális szintre áll be.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek