Napi LikeNapi idézet - június 30. - július 1.

Napi idézet – június 30. – július 1.

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Krasphoto | Stock Free Images & Dreamstime Stock Photos

Szenvedély… A szenvedély átváltoztat, megváltoztatja kapcsolatainkat, megváltoztatja a munkánk eredményét. A szenvedély lelkünk elé tárt piros szőnyeg, kikövezi az utat a rivaldafény elé, hogy csillogjon. Egy olyan mágnes, amely magával hozza a lehetőségeket, egy nehezen megállítható erő. Egy palló a lélek, te magas és értelmed között. Lecsiszol, hogy a legjobb változata legyünk önmagunknak.

A rutin, a kimerültség, a gondok és a félelmek mind próbára teszik a szenvedélyt. Egyesek közülünk elvesztik, mások annyira jól elrejtik, hogy nem találják, megint mások pedig a külső világtól várják.

Amikor minden nap átéljük a létezés csodáját, amikor sikerül úgy élni, hogy az életünk követi a természetes útját, még akkor is ha nem minden úgy történik, ahogy azt mi szeretnénk, amikor néha sikerül irányítani, amikor ösztönösen hallgatunk arra a belső hangra, amely a békét, a fejlődést és a számunkra legjobbat keresi, amikor sikerül többször örülni az élet létezésének és nem felejtünk el játszani…. lehetetlen, hogy ne találjuk meg a szenvedélyt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek