HolotropikumAlternatív gyógyászatNapi egy korty ebből az italból segít kitisztítani a májat!

Napi egy korty ebből az italból segít kitisztítani a májat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az egészséges élet feltétele, hogy a lehető legtisztább környezetben éljünk, olyan élelmiszereket, vizet, levegőt fogyasszunk, használjunk, amelyekben kevés az ember által előállított károsító tényező.

olivaolaj-citromle

Ma már sajnos folyamatosan pusztul az élővilág, egyre kevesebb a tiszta környezet, így egyre több szennyeződés éri szervezetünket, ezért is elengedhetetlen, hogy megszabaduljunk a felhalmozódott toxikus anyagoktól.

Elsősorban a májunkat kell védenünk, hiszen a szervezet legnagyobb mirigye tisztítja a vért, segíti az emésztést, erősíti az immunrendszert.

Minden reggel, éhgyomorra igyunk meg egy evőkanál tiszta, extra szűz olívaolajat, elkeverve egy evőkanál friss citromlével. Ezután már a reggeli is sokkal finomabb lesz.

Ha harminc napig rendszeresen alkalmazzuk ezt a kúrát, érezhetően javulni fog a közérzetünk, energikusabbak leszünk, eltűnnek a barnás karikák a szemek alól, és fiatalabbnak fogjuk érezni magunkat. Búcsút inthetünk a székrekedésnek és az emésztési gondoknak. Mindenkinek érdemes kipróbálni!

Save

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek