KuriózumNapi 8 perc és ilyen kidolgozott hasizmaid lehetnek!

Napi 8 perc és ilyen kidolgozott hasizmaid lehetnek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mint az élet minden területén, így a szép testért is keményen meg kell dolgozni. Szinte mindenki szeretne vékony, feszes, izmos külsőt, lapos, netán kockás hasat. Hogy ezt elérjük, íme egy 8 perces gyakorlatsor, amelyet ha naponta elvégzünk, már egy héten belül láthatjuk az eredményeket.

hasizom

Első lépésként feküdjünk le, lazítsunk, majd az alábbi videót elindítva kövessük a gyakorlatsorokat. Nincs nehéz dolgunk, az animációs figura megfelelő tempóban diktálja az iramot, nem kell attól félni, hogy nem sikerül követnünk a lépéseket.

Az első 50 másodperc az oldalsó hasizmokat dolgoztatja meg. Enyhén emelt fejjel, jobbra és balra kell dolgoztatni az izomcsoportot. A második mozdulatsorban már bejönnek a lábak is, két kezünket összekulcsolva megfogjuk a tarkónkat, majd lábaink emelgetésének váltakozásaival végezzük a húzódzkodásokat. Ez követően egy 30 másodperces szünetet kell tartani. Ennek lejártával jön a harmadik lépés: a karjainkat a lábaink közé húzva végezzük a felüléseket.

A következő lépéssor a lábak emelgetésére összpontosít, ezután ismét 30 percig pihenni kell. Ezután ismét a karokat kell a combokra helyezni és úgy erősíteni. Ezután már egy nehezebb kombinációt kell megcsinálni: a lábak felemelve, a két kezünkkel pedig meg kell érinteni a lábszárakat. Ismét félperces szünet jön. Ezután a két kezünket a mellkasunkra tesszük, és következhetnek a felülések. Az utolsó gyakorlatnál a lábak és kezek sem érik a földet, így kel véghezvinni a felüléseket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek