HolotropikumNagyszerű babérlevél kúra az ízületi bántalmakra!

Nagyszerű babérlevél kúra az ízületi bántalmakra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A babérlevelet mifelénk nagyjából csak a krumplileveshez használják ízesítőül, és azt már igencsak kevesen tudják, hogy mennyire egészséges is. A leginkább időjárási változásokkal járó ízületi fájdalmakat hatékonyan enyhíthetjük babérlevél főzet segítségével.

baberlevel

Sokaknak ismerős a nagyobb időjárás-változások előtt érezhető hasító, szúró, égő fájdalom a végtagokban. Ilyenkor nem sok van mit tenni, ha csak nem próbáljuk megelőzni a problémát. Készítsünk hatékony ízülettisztító babérlevél főzetet. Mindenképp érdemes kipróbálni!

Hozzávalók: egy csomag (kb. 5 gramm) babérlevél, 3 dl víz

Elkészítés: A hideg vízbe tegyük bele a csomag babérlevelet, majd fedő alatt főzzük tíz percig. Ha elpárolog a vízből, utólag pótoljuk hideg vízzel, hogy mindenképp meglegyen a 3 dl. A főzetet este készítsük el, majd egy éjszakára tekerjük az edényt meleg takaróba. Reggel töltsük át egy termoszba, majd a nap folyamán, 12 órán keresztül apró kortyokban igyuk meg. Hat óra alatt pont felét kellene elfogyasztanunk.

Figyelem! Nehogy megigyuk egyszerre az egészet, mivel belső vérzést okozhat.

Legtöbb három napot végezzük a kúrát, majd három hónap múlva megismételhetjük. Ha lehet, a kúra ideje alatt ne fogyasszunk állati fehérjét. A vizeletünk rózsaszínre változhat, nem kell megijedni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek