KuriózumNAGYON FONTOS lenne, hogy ezt a VIDEÓ-t mindenki lássa! Komoly üzenete van!

NAGYON FONTOS lenne, hogy ezt a VIDEÓ-t mindenki lássa! Komoly üzenete van!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Minden reggel a tükörbe nézve erőt kellene adnunk magunknak, hogy bátrak, magabiztosak és bölcsek legyünk. Ha így kezdenénk a napot, biztos kevesebb problémánk lenne az életben.

kislany-pozitiv-megerositesek

Az alábbi rövid kisfilmben egy göndörhajú, szőke kislány, ha úgy tetszik, vallomását hallgathatjuk végig, aki felsorolja, hogy kiket és mi mindent szeret az életben. Természetesen szinte az összes személynek és tárgynak hálát ad, akit és amit csak ismer. A gyerek megtanít bennünket arra, hogy hinnünk kell magunkban, és hogy mennyire fontos az élethez való optimista és pozitív hozzáállás.

Osho a következőket mondja: „Az első és legfontosabb dolog, hogy képes légy teljesen elfogadni önmagad. Senki sem tökéletes, egyediek vagyunk, rendelkezünk negatív és pozitív tulajdonságokkal is. Nem szabad senki máshoz hasonlítanunk magunkat. Nincs olyan ember a földön, akinek mindene megvan. Voltak, akik megpróbáltak mindent megszerezni maguknak, de siralmasan elbuktak. Csak légy önmagad, az bőségesen elég. Az összes boldogtalanságod abból fakad, hogy nem vagy önmagad. Ha ezt megoldod, boldog lehetsz. Ha szeretnéd, hogy a fű az udvarodon szép legyen, nem kell ahhoz átnézned a szomszéd udvarára. Meg kell találnod a saját energiáidat, és az életed egyszerűen hihetetlenül szép lesz.”

A kislány anyukája valószínűleg nagy Louise L. Hay rajongó, hiszen ő az a hölgy, aki megismertette a világgal a tükörmódszert, aminek az a lényege, hogy naponta többször tükör elé kell állni és pozitív megerősítéseket kell mondani magunak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek