KuriózumNagy az érdeklődés a Titanic II. jegyei iránt

Nagy az érdeklődés a Titanic II. jegyei iránt

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az üzemeltető szerint már több mint egymillió dollár értékben kaptak ajánlatot az első út jegyeire.

Titanic-2

A milliomos Clive Palmer és csapata a Blue Star Line újra létrehozzák azt a pompát, amit a Titanic elsüllyedése előtt képviselt.

Csakúgy, mint 1912-ben most is nagyon nagy az érdeklődés a helyek iránt a II. számú Titanicra.

A cég marketing igazgatója szerint nagyon nagy az érdeklődés világszerte a luxushajó iránt, ami csak még inkább megerősíti őket abban, hogy valóban létre kell hozni a másolatot.

A hajó elsüllyedésének 100. évfordulóján, vagyis 2012 végén fogtak neki Kínában a második luxus óceánjáró elkészítésének. A britek voltak felelősek a külső megjelenésért és biztonságért, míg a svédek a belsejét álmodták meg.

A jegyek 2015-ben, illetve 2016 elején fognak piacra kerülni, amikor útnak indul a hajó. Útja Southhamptonból kezdődik és Írországon át New Yorkig tart majd.

Közel 40.000-en jelentkeztek eddig utasnak, egyesek több mint egymillió dollárt is felajánlottak azért, hogy biztos rajta legyenek majd az utaslistán. Az infláció miatt a jegyek ára 57.000 dollár körül mozog majd, egyes lakosztályok 100.000 dollárba is kerülhetnek.

Azok, akik nem engedhetik meg ezt a luxust, még mindig jelentkezhetnek munkásnak a hajóra. Ugyanígy jelentkezőt várnak a kapitányi tisztségre is.

Májusban az igazgatóság közleménye szerint egyes jelentkező kapitányok utasszállító hajók kapitányai voltak, illetve akad olyan is, aki teherhajó kapitány volt előtte. Nagyon autentikusra tervezik majd a személyzeti beosztást is, úgy ahogy annak idején volt. 68 séf fogja összeállítani az étlapot. Azért van erre szükség, mert a század elején teljesen más volt az étrend.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek