HolotropikumAlternatív gyógyászatMosd le a lelki szennyet sós vízzel - Videó útmutató

Mosd le a lelki szennyet sós vízzel – Videó útmutató

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A só, illetve a sós víz kedvező élettani hatásait régóta használják egyes egészségügyi panaszok kezelésére. Azonban a só szerepe lényünk finomabb – energetikai – lelki folyamataiban kevés ember számára ismert.

sos-labfurdo

Milyen testi elváltozásokban segít a só?

A só segít visszaállítani a bőr természetes pH értékét, méregtelenít, feszesíti a bőrt, gyulladáscsökkentő, szarurétegfoldó, fertőtlenítő, hámosító hatása van.

A fürdőkúrával a reumatikus fájdalmak csökkenthetők, elősegíti az alhasi és nőgyógyászati panaszok megoldását, meddőség kezelésében hatékony, de egyes fertőző és gyulladásos betegségek esetén, kimerült idegállapotokban is indokolt.

A sós lábfürdők javítják a fáradt és fájó láb állapotát és alkalmasak az ödémák csökkentésére. Nemcsak külsőleg hanem belsőleg is hasznos. Használjuk a sós vizet gargalizálásra mandula- és garatgyulladások esetén, de a náthát is lehet orrba felszívott meleg, sós vízzel csillapítani.

Tipp: Erdélyben a szovátai sósfürdő világhírű

És hogyan hat a lélekre?

A víz és só társítás valójában még ennél is többre képes. A holisztikus gyógyászat egyik alapköve, hiszen a test- elme-lélek harmonizálásához járul hozzá.

Mivel a sós fürdő, mint spirituális gyógymód kevésbé ismert, ezért hoztunk nektek egy videót, amiből megtudhatjátok, hogy mi módon tisztítja meg a negatív energiáktól a lelkünket a sós kúra.

Mi kell hozzá? Lavór, kősó, kellemesen meleg víz és hit. A videó gyakorlati útmutatóként szolgál:

http://www.youtube.com/watch?v=V4jDsjsvma4

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek