Egy régi hiedelem szerint, a májusban köttetett házasságok szerelemben és megértésben gazdagok lesznek, és hosszú ideig fognak tartani! A hónap Maia után kapta a nevét, aki a szerelem, a szenvedély és a boldogság istennője volt.

Nézzük, milyen szépségeket tartogat a május, és melyek lesznek a legboldogabb napok ebben a hónapban.

Május 1.

Főleg a nap második fele lesz nagyon örömteli az összes csillagjegy számára. Használd ki a szabadnap adta lehetőségeket, töltsd az időd barátaiddal, családtagjaiddal, kirándulj a természetben. Ezen a napon számos eljegyzés köttetik, de vannak csillagjegyek, akik ma mondják ki a boldogító igent.

Május 4.

A legboldogabb nap ebben a hónapban a május 4., hiszen a Bika az Újholdba érkezik. Tele lesz ez a szombat szenvedéllyel és szerelemmel. Az Újhold mindig meglepetéseket tartogat, valami újnak, különlegesnek a kezdetét jelenti. Az egyedülállók számára is tökéletes lesz ez a nap, olyan helyzetekbe sodorja őket az élet, ahol lehetőségük lesz az ismerkedésre.

Május 6.

Ezen a nap a fontos döntések időszaka, lehetséges, hogy ma gyökeresen megváltozik az életed, de nem kell aggódnod, hiszen az élet mindig a legjobbat tartogatja számodra. Ha vizsgáznod kell, vagy szerződést írsz éppen alá, ne aggódj, nagyon eredményes lesz ez a napod. Egy hosszabb utazásra is kedvező ez a nap, de nyugodtan szervezz találkát a barátaiddal, mert ez egy igen eredményes nap lesz.

Május 21.

Ezen a napon a csillagok együttállása minden csillagjegy számára kedvező lesz. Akár a munkában, akár a magánéletedben szeretnél változtatni, itt az ideje, most csak pozitív dolgok történhetnek. Légy bátor, és tedd meg az első lépést! Május 21-én véget ér a Bika csillagjegy, és elkezdődik az Ikrek.

A Merkúr belép az Ikrekbe, ami az otthon energiáinak felerősödését eredményezi. Kiváló lesz ez a nap a tárgyalásokra, a befektetésekre, de a kikapcsolódásra is.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.