HoroszkópMit tartogat a Skorpiók számára a 2018-as év?

Mit tartogat a Skorpiók számára a 2018-as év?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha te is a Skorpió csillagjegy alatt születtél, akkor remek hírünk van számodra, ugyanis a nagy jótevő bolygó, a Jupiter fog belépni a jegyedbe, és egészen 2018 novemberéig fog ott tartózkodni, megnyitva a lehetőségeket előtted, hogy boldogabb és kiegyensúlyozottabb életed legyen.

Mit tartogat a Skorpiók számára a 2018-as év?

2018-ban minden hangsúly a te érdekeidnek megfelelően alakul, ami azért is nagy szó, mert ez az állapot csak 12 évben egyszer fordul elő, így most tégy meg mindent, ragadj meg minden lehetőséget, hogy kihasználd az előtted álló hónapokat.

Bánj óvatosan a testeddel, ünnepek alatt nagyobb az esélye az elhízásnak, vagy a túlzott alkoholfogyasztás is okozhat némi gondot, ezért törekedj a mértékletességre, a visszafogottságra, nem fogod megbánni.

A Szaturnusz hatására a következő években ésszerűbben fogsz gondolkodni, rájössz arra, hogy bizonyos helyzetekben jobb, ha felnőtt módjára viselkedsz.

2018-ban fektess saját magadba, végezz el egy tanfolyamot, ami nagyon érdekel. Elégítsd ki a kíváncsiságodat, építs fel egy kisvállalkozást, ahol a tapasztaltakat, és tanultakat kamatoztatni tudod.

Az Uránusz hatására érdemes elgondolkodnod az emberi kapcsolataidon, és egy-két esetben nem árt, ha más véleményt alakítasz ki. Ez azért fontos, mert 2018-ban fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy kinek az érdeke fontosabb, a sajátodé, vagy a másoké. Ennek okán vizsgáld felül a kapcsolataidat, nézd meg, hogy kik azok, akik visszaélhetnek a bizalmaddal, és velük szembe lépj fel keményebben.

Júliusban a Rák jegyében Újhold lesz, amely a tanulásra, az oktatás fontosságára ösztönöz majd. A Jupiternek köszönhetően 2018 nyarán spirituálisan megtalálod önmagadat, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életed lehet majd.

Augusztusban a munkahelyeden is pozitív változásokra számíthatsz, de az is előfordulhat, hogy egy új, jobb munkalehetőséget ajánl fel valaki, amit érdemes elfogadnod, mert ezáltal teljesebbnek érezheted magad.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek