Ha minden a genetikától függ, miért vagyunk mégis mások, mint a szüleink vagy a testvéreink? Miért szeretünk más dolgokat, és miért reagálunk másképp bizonyos esetben?

Az ember alapvető jellemvonásai nagyrészt már születése pillanatában kialakultak, de van néhány olyan is, amely az évek során formálódik. Az alábbi teszt segítségével megtudhatod, hogy melyek azok a legjellemzőbb tulajdonságok, amelyek már a születésed pillanatában is megvoltak.

Nézd meg a képet, és mondd el, mit láttál meg először rajta!

Oroszlán

Születésed óta egy igazi vezető személyiség vagy, nagyon jó szervezési képességekkel rendelkezel. Mindig észreveszed a leglényegesebb dolgokat, a párkapcsolatban is hamar ráérzel, hogy mi a legfontosabb a párod számára. Mindig a lényegre összpontosítasz, nem engeded, hogy az apróságok elvonják a figyelmed.

Nem szégyelled az érzéseidet, nem félsz a kiszolgáltatottságtól. Sokszor reagálsz impulzívan a dolgokra, alapjában véve nyitott és kreatív személyiség vagy.

Párduc

A születésed óta egy remek stratéga vagy. Ami a legtöbb ember figyelmét elkerüli, az egy információforrás számodra. Pontosan tudod, hogy mire vagy képes, éppen ezért mindig nagyon jól be tudod osztani az erőforrásaidat.

Bármibe is kezdesz, mindig sikeres vagy. Nyitott vagy az új tapasztalatokra és nézőpontokra. Kreatív vagy, imádod a különböző művészeti ágakat, szeretsz utazni. A kockázatokat simán bevállalod, nem sokat gondolkozol előtte.

Pitypang

Egy erősen idealista személy vagy, mindig megvéded az elveid és érdekeid. Gyorsan és logikusan gondolkodsz, mindig tudod, hogy “mit, hova kell tenni”. Ha valaki segítséget kér tőled, pillanatok alatt tudsz döntést hozni úgy, hogy az adott helyzet az illető javára váljon.

Ha másokon segíthetsz, elégedett vagy. Nagyon könnyen megtalálod mindenkivel a közös hangot, kerülöd a konfliktusokat, befolyásoló hatással vagy másokra.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.