KuriózumMit kell tenned, hogy ne veszítsd el a munkádat? Két szakember elárulja!

Mit kell tenned, hogy ne veszítsd el a munkádat? Két szakember elárulja!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Két szakember most elárulja, hogy mit kell tenned, hogy ne veszítsd el az állásodat!

Fotó: Pixabay.com

A folyamatos és sikeres helytállás az állandó tanulásnak, gyakorlatozásnak, tudásbővítésnek az eredménye, így ha meg akarod őrizni jól fizető állásodat, képezned kell magad.

A következőkben két szakember fogja megosztani veled, hogy miként tudsz fejlődni egy munkahelyen, ami végül neked és a munkaadónak is előnyére válik.

Nikhil Sinha: “A folyamatos képzésre három okból is szükség van: 1: gyorsan változó gazdasági helyzet. 2: egyre erősödő globalizáció, így az emberek ma már szinte a világ bármely pontján képesek munkát találni. 3: technológia.

E három dolog arra sarkall mindenkit, hogy folyamatosan tanuljon, képezze magát, mert ha nem teszi, elszalad a világ mellette, és sosem éri utol. És nem csak a fiataloknak kell lépniük, hanem az 50-60-as korosztályra is szükség lesz, az ő képességeiket is bővíteni kell.”

Aliona Vladmirskaia: “Sokan abban a hamis hitben ringatják magukat, hogy előbb tanulunk, majd utána nyugdíjba vonulásunkig dolgozunk. Nos, ennek az időszaknak vége, hiszen ha ma valaki nem képzett, akkor azt mondják: viszontlátásra, nekünk egy képzett szakemberre lesz szükségünk.

Sőt, az is számít, hogy az illetőnek milyen a képzettségi szintje, hiszen elég ha valaki gyengébb eredményt ért el az egyik teszten, és máris kiesett a játékból, és nem őt, hanem a képzettebb szakembert alkalmazzák, mert a mai cégeknek fontos a szakértelem, és az innováció.

Ha tudod, hogy mivel szeretnél foglalkozni, akkor tanulj, tanulj, és tanulj!”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek