HolotropikumAlternatív gyógyászatMindent kipróbáltál, de mégsem szabadultál meg a bőrkeményedéstől. Ez a módszer 3...

Mindent kipróbáltál, de mégsem szabadultál meg a bőrkeményedéstől. Ez a módszer 3 nap alatt segít rajtad!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Leginkább nyáron vetődik fel az a probléma, amely a talpon, sarkakon éktelenkedő bőrkeményedés formájában jelentkezik, hiszen nem túl esztétikus látvány, ha valaki ilyen lábra húzza fel a szandált, vagy éppen a medence partján villan meg a sárgás, beteg bőrfelület.

borkemenyedes

Súlyosabb esetben orvosi beavatkozásra van szükség, hogy ezt a csúnya, kemény, kicserepesedett szövetet eltávolítsák, de van pár otthoni, természetes praktika is, amely segíthet.

Ezt a problémát sok esetben a kényelmetlen cipők okozzák. A lábunkon, talpunkon lévő bőr megkeményedik, így igyekszik védeni a belső vérereket, szöveteket.

A kertekben, tetőcserepek repedéseiben megtelepedő kövirózsa hatóanyagai csodákra képesek. A növény levelét kell felhasználni, azzal kell bekötni a megkeményedet bőrfelületet. Olyan levelet kell levágni, begyűjteni, amellyel beborítható a bőrkeményedés.

A levél külső héját el kell távolítani, hogy hozzáférjünk a belső húsához, azt helyezzük rá a sarkunkra, vagy a talpunkra, és egy tiszta textildarabbal rögzítsük, hogy ne mozduljon el.

A következő három napban tegyünk új kötést a bőrkeményedésre, amely teljesen meg fog szűnni, így bátran sétálhatunk majd a strandon.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek