HoroszkópMinden csillagjegynek két arca van: a tiéd miről árulkodik?

Minden csillagjegynek két arca van: a tiéd miről árulkodik?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Talán te is tudod, hogy csillagjegyed mit mond az erősségeidről, de mi van a gyengeségekkel?

Minden csillagjegynek két arca van: a tiéd miről árulkodik?

Tudjuk, hogy egyik nem létezik a másik nélkül, mindenkinek megvan a saját erőssége és gyengesége is. Minden csillagjegy egy egyedi személyiséget képvisel, de ennek gyengeségeivel és erősségeivel együtt. Az, hogy ismered gyengeségeidet, segíteni fog abban, hogy változtass rajtuk és végül az erősségeiddé váljanak!

KOS (március 21.-április 19.)

1. A kosok szenvedélyesek, motiváltak és ambiciózus személyek. Képesek fényt vinni oda, ahová belépnek. A kosok mindig kiállnak magukért és azokért, akiket szeretnek.
2. Egy kos gyakran válik kedvetlenné, ingereltté és agresszívvé csupán egy szempillantás alatt. Ha a dolgok nem jól mennek, könnyen dühbe gurulnak és nem hallgatnak mások véleményére.

BIKA (április 20.-május 20.)

1. A bika hűséges, lelkiismeretes és megbízható. Két lábbal állnak a földön és szerethetők, ezért mások is élvezik társaságát.
2. A bika bizonyos helyzetekben makaccsá és hajthatatlanná válhat. Hajlamosak birtoklóvá válni kapcsolataikban, ami problémák forrása lehet.

IKREK (május 21.-június 20.)

1. Az ikrek híresek arról, hogy barátságosak, nyitottak és társaságkedvelők. Egész életükben kalandokra vágynak és nem hagyják, hogy bármi is lehúzza őket.
2. Az ikrek hajlamosak nyugtalanná válni, ami miatt értelmetlen, impulzív döntéseket hoznak. Mikor egy iker feszült és nyugtalan könnyen kiborul.

RÁK (június 21.-július 22.)

1. A rákok törődő, együttérző és hűséges emberek. Igazán jó hallgatók, mert kedvességük és empátiájuk hiteles.
2. A rákok hajlamosak szorongóvá és depresszióssá válni. Gyakran érzik azt, hogy őket nem érti meg senki, ami elszigetelődéshez és önsajnálathoz vezet.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 22.)

1. Az oroszlánok viccesek, társaságkedvelők, elbűvölőek és magabiztosak. Született vezetők és szeretnek a középpontban lenni.
2. Az oroszlánok gyakran pimaszok és drámaiak másokkal, gyakran tűnik úgy, mintha csak magukkal törődnének.

SZŰZ (augusztus 23.-szeptember 22.)

1. A szüzek jó problémamegoldók, elemző, aprólékos és logikus természetüknek köszönhetően. Mindig valamilyen megoldást keresnek.
2. A túl-elemzés eredménye az, hogy a szüzek túlságosan is komolyan veszik az életet. Gyakran nehezükre esik a lazítás vagy szórakozás, mert folyton a tennivalóknak, a napi rutinnak hódolnak.

MÉRLEG (szeptember 23.-október 22.)

1. A mérlegek természetes béketartók. Mindenkivel kedvesen és tisztelettudóan bánnak akivel találkoznak, az életben pedig igyekeznek kiegyensúlyozottnak maradni.
2. A mérlegek gyakran küzdenek azzal a nehézséggel, hogy bizony a teljes kiegyensúlyozottság és harmónia nem mindig lehetséges. Hajlamosak elkerülni a konfliktusokat és képtelenek kiállni magukért.

SKORPIÓ (október 23.-november 21.)

1. A skorpiót sziporkázó ötletessége és humorérzéke kellemes társasággá teszi. Szenvedélyesek, leleményesek és függetlenek.
2. A skorpió rossz oldalát megismerve, manipulatívak és bosszúállók lehetnek. Ha egy skorpió elárulva érzi magát, bosszúra szomjazik.

NYILAS (november 22.-december 21.)

1. A nyilasok általában optimisták, viccesek és társaságszeretők. A felfedező természetük és mókás magatartásuk bevonzza az embereket. Gyakran széles baráti körük van.
2. A nyilasoknak gyakran okoz gondot az összpontosítás. Egy tiszta cél nélkül nyugtalanná és unottá válnak. Könnyen lesznek bosszúsak és hirtelen haragúak.

BAK (december 22.-január 19.)

1. A bakok szorgalmasak. Erős bennük az akarat, hogy a legjobbjukat kihozzák ki magukból, és sikeresek akarnak lenni. Erősen motiváltak, praktikusak és összeszedettek.
2. A bakok hajlamosak arra, hogy makacsok, meg nem alkuvók és dicsekvőek legyenek. Hatalmaskodók lehetnek másokkal szemben.

VÍZÖNTŐ (január 20.-február 18.)

1. A vízöntő szeret utazgatni, új emberekkel találkozni és új kultúrákat megismerni. Mindent élveznek, ami kihívást jelent számukra.
2. A vízöntők könnyelműnek és felületesnek tűnhetnek az utazásvágyuk miatt. Ez megnehezíti egy romantikus kapcsolat kialakulását egy vízöntővel.

HALAK (február 19.-március 20.)

1. A halak mély érzelműek, törődő és érzékeny emberek. Együttérzőek másokkal szemben és mindig hűek szeretteikhez.
2. A halak gyakran kibúvót keresnek a jelenből. Hajlamosak eltaszítani másokat maguk mellől, hogy több időt tölthessenek egyedül.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek