KuriózumMinden a vonzás törvényéről - változtasd meg a gondolataidat, és az életed...

Minden a vonzás törvényéről – változtasd meg a gondolataidat, és az életed is megváltozik!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Bár sokak szerint ez csak hókuszpókusz, a gondolkodásunk, érzéseink és cselekedeteink megváltoztatásával igenis megteremthetjük a saját valóságunkat. Talán nehéz elfogadni, hogy ez ennyire egyszerű, de teljesen rajtunk múlik, hogy örömben, beteljesülésben és sikerben gazdag életet élünk – vagy belesüllyedünk a sötétségbe.

A boldogságunk a mi egyéni döntésünkön alapul.

A kihívásokkal teli világban arra törekszünk, hogy elérjük álmainkat, és hogy úgy éljük az életünket, ahogyan szeretnénk. De sokszor a sorsunk a szerencse játékának tűnik, és elkönyveljük magunkban, hogy a siker csak a legszerencsésebbek számára van fenntartva. Ha így gondoljuk, rosszul tesszük. Van ugyanis egy erőteljes koncepció, amely világszerte emberek millióinak figyelmét keltette fel és inspirálta őket – a vonzás törvénye.

A vonzás törvénye nem csupán egy elvont fogalom, egy tündérmese, hanem egy létező és bizonyított filozófia, amely azt tanítja, hogy minden gondolatunk és energiánk képes befolyásolni a körülöttünk lévő világot.

Az alapelve az, hogy amire folyamatosan fókuszálunk és amit folyamatosan vizualizálunk, az lesz a valóságunk. Lényegében azt vonzzuk be az életünkbe, amit a leggyakrabban gondolunk és érzünk.

A vonzás törvényének középpontjában a pozitív gondolkodás és a célok világos vizualizálásának ereje áll. Ahelyett, hogy arra koncentrálnánk, amink nincs, vagy ami hiányzik, arra összpontosítunk, amit valóban akarunk. A vizualizáció és a megerősítés révén arra képezzük az elménket és az érzelmeinket, hogy összehangolódjanak azzal, amit az életünkbe szeretnénk vonzani.

A vonzás törvényének másik fontos aspektusa a belső energiánk erejének felismerése. Mindannyian egy bizonyos energetikai rezgést bocsátunk ki, a hangulatunktól, a gondolatainktól és az érzelmeinktől függően.

Olyan tapasztalatokat és embereket vonzunk, amelyek a mi energiánkkal azonos frekvencián rezegnek. Ezért a pozitív rezgés és a hála érzésének ápolásával könnyebben vonzunk olyan dolgokat és embereket, amelyek örömet és beteljesülést hoznak számunkra.

A vonzás törvénye azonban nemcsak arról szól, hogy kívánunk valamit, és hátradőlve várjuk a csodát. Hanem annál inkább a cselekvésről és a céljaink iránti elkötelezettségről. Proaktívan kell cselekednünk, és felelősséget kell vállalnunk az életünk irányáért. Ahogy vizualizáljuk a sikert és kapcsolódunk ehhez az energiához, hajlandónak kell lennünk keményen dolgozni és erőfeszítéseket tenni azért, hogy álmainkat valóra váltsuk.

Így a gondolkodásunk, érzéseink és cselekedeteink megváltoztatásával megteremthetjük a saját valóságunkat, és élhetünk örömben, beteljesülésben és sikerben gazdag életet. Végül, de nem utolsósorban, a jövő az, amit ma, itt és most teremtünk – azzal, hogy a boldogságot, a teljességet választjuk. Azzal, hogy a pohár teli oldalát nézzük.

És azzal, hogy többé nem vesztegetjük az időnket önromboló, sajnálkozó, lehangoló érzésekkel. Mert a világunk tele van szép dolgokkal, értékes kapcsolatokkal, lehetőségekkel, melyeknek érdemes figyelmet szentelni, és amelyekből erőt kell meríteni. Ennyi az egész… szóval cserélj szemüveget!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek