KuriózumMiért van az, hogy az egyik nőhöz őrületesen vonzódik egy férfi, a...

Miért van az, hogy az egyik nőhöz őrületesen vonzódik egy férfi, a másiktól pedig elmenekül?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vannak egyszerű, átlagos nők. A tevékenységeik megoszlanak a háztartás, az edzőterem és a férjük, vagy a férjkeresés között. Van munkájuk, de semmi különös, csak olyasmi, mint mindenki másnak. Sok idejüket lefoglalják a gyerekek, ha vannak nekik, ha pedig nincsenek, akkor az, hogy kivel és mikor lehetnének gyerekeik.

Néha megnéznek egy filmet, minden különösebb érdeklődés nélkül. Alkalmanként – barátnők, telefonon vagy kávézóban, szintén nagy öröm nélkül. Elolvasnak néhány könyvet, vagy elmennek színházba, de ez iránt sem mutatnak nagy érdeklődést, sőt, még irritálja is őket, hogy ezzel töltik az idejüket. (De vajon mivel van folyton elfoglalva ez a nő, hogy soha nincs ideje semmire?)

Az energikus férfi, aki ambiciózus célokat tűz ki maga elé, és nyitottan gondolkodik, nagy valószínűséggel elkerüli, hogy kapcsolatba kerüljön egy ilyen nővel, vagy megpróbál megszabadulni egy ilyen kapcsolattól. Egy ilyen nő nem egészíti ki őt. Ha a nő maga is unja magát, mégis mit kínálhatna a partnerének?

A férfi még csak nem is fog különösebben elgondolkodni azon, mi az, amiért ez a kapcsolat nem működik, ha érzi, hogy a nő nem képviseli mindazt, amire vágyik, keresni kezd valaki mást, aki jobban illik hozzá.

Egy lelkileg gazdag és értékes nőnek van egy belső magja. Pontosan ismeri önmagát, tudja mennyit ér, mit akar, mi az, amire vágyik, mi az, amit nem tud elviselni, mit akar elérni, és mi az, ami két lábbal a földön tartja.

És mindez nem korlátozódik a gyermekvállalásra és nevelésre. Ez természetesen nem kizárólagos, de nem is feltétlenül vonzó. A férfi ugyan értékeli azt a nőt, aki világra hozta és felneveli a gyerekeit, de távolról sem ez az, ami megtartja őt ebben a kapcsolatban. Az valami teljesen más.

A nőiesség

Ez az a dolog, amit sok nő igyekszik tagadni. Sok nő elveszíti a gyengédségét, melegségét. Nem mindenki képes elfogadni a másikat, és szeretetet adni neki. A nőiesség, ami olyan fontos a férfiak számára, egy önmagunk iránti mély megértésből fakad. Ez az, amiben a férfiak szeretnének elmerülni, hogy nyugalomra találjanak.

Ugyanakkor a nőiesség még nem zárja ki az önmegvalósítást és a társadalomban való aktív részvételt, sőt, ezek a dolgok kölcsönösen kiegészíthetik egymást. Egy érett, önálló férfi büszke akar lenni arra a nőre, akivel együtt van. Tisztelni akarja őt. Fontos, hogy egy nő kitartó legyen a céljai elérésében. Nem kell feltétlenül a legjobbnak lenned valamiben, az is elég, ha lelkesen, szenvedéllyel viszonyulsz ahhoz, amit csinálsz.

Nagyon fontos, hogy legyen egy hobbid, egy szenvedélyed, egy foglalkozásod. Fontos, hogy összetett személyiség legyél. Bővítsd folyamatosan az ismereteidet, és legyél mindig kíváncsi a világra. Legyen elképzelésed az élet különböző aspektusairól, és szeresd a világot és az embereket. Érdeklődj különböző dolgok iránt, és találj valamit, amit nagyon szeretsz. Egy férfi a cselekedetei prizmáján keresztül lát egy nőt.

A nő önértékelésének alapját az elért eredményei képezik

Az önbizalomnak abszolútnak kell lennie. Egy nőnek biztosnak kell lennie abban, hogy méltó a szeretetre és a tiszteletre.

Egy lelkileg gazdag és értékes nő szereti önmagát. Gondját viseli a testének és a lelkének. Oda kell figyelnie önmagára, figyelmet kell fordítania a saját személyére. Ez nem merül ki az edzőterembe, vagy a fodrászhoz tett látogatásokban, hanem sokkal inkább a saját értékeinek értelmezését jelenti. Egy erős nőhöz hozzátartozik az önmaga iránti tisztelet és a méltóság.

Egy érzelmileg gazdag nőnek kisugárzása is van. Finom anyagból gyúrták őt össze. Ez a nő azért képes annyi embert a vonzáskörében tartani, mert jól működnek az energiái. Az intellektusával, a spirituális értékeivel, a mindennapi tevékenységeivel is képes erre.

Az ilyen típusú nő a saját galaxisának igazi középpontja: köréje gyűlnek a gyerekek, az unokák, a gyerekei barátai, a kollégák, a szomszédok. Az ilyen nők az emberek és az ötletek vonzásának középpontjában állnak. A férfiak is megérzik ezt a lehetőséget, és megértik, hogy egy ilyen nő új lendületet, perspektívát adhat nekik, és segíthet egy másik szintre lépni.

Vajon minden férfinak juthat egy ilyen nő? Nem. Az ilyen nőket azok a férfiak kaphatják meg, akik készek elfogadni őket, és tudják, mihez kezdjenek velük.

Szükséges mindezt megtenni egy férfi kedvéért? Nem. Csakis önmagad miatt kell fejlesztened magadat. Azért, mert élsz. Érdekesnek, változatosnak kell lenned önmagad kedvéért. Hosszú élet vár még rád, akár egy férfi mellett, akár nélküle. És megérdemled, hogy ez az élet csodálatos legyen.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek