LélektárMi fog történni 2017. december 12-én? - A mai nap szimbolikus jelentése,...

Mi fog történni 2017. december 12-én? – A mai nap szimbolikus jelentése, amit soha nem fogsz elfelejteni

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A numerológia szerint a 12-es számnak nagyon nagy jelentősége van, éppen ezért a mai nap különleges hatással bír minden ember életére.

Mi fog történni 2017. december 12-én? - A mai nap szimbolikus jelentése, amit soha nem fogsz elfelejteni

A 12-es a szent erőt testesíti meg. Nem véletlenül az időszámításban az óralapon 12 szám található, és egy évben is ugyanennyi hónap van, amelyből éppen a december a 12-dik, és az sem véletlen, hogy a horoszkópban is 12 csillagjegy található.

A mai napon éppen a 12-dik hónap 12-dik napja van, ami váratlan események bekövetkeztét okozhatja.

Több vallásban, filozófiában is úgy tekintenek a 12-es számra, mint az isteni erő számára. Jézus Krisztus, amikor először lépett be egy jeruzsálemi templom ajtóján, pontosan 12 éves volt. Meg kell említeni azt is, hogy Jézusnak 12 tanítványa volt, akiket azzal bízott meg, hogy terjesszék a kereszténység hitvallását.

A spirituális tanok szerint december 12-én olyan látomások, álmok jelenhetnek meg az emberek előtt, amelyek teljesen megváltoztatják az életüket.

Ezen a napon az imának is nagyobb az ereje, így érdemes fohászkodni, vágyakat megfogalmazni, mert azok nagyobb valószínűséggel következnek majd be.

Azok, akik hisznek az ezoterikus tanokban, úgy tartják, hogy ezen a napon minden ember kiszabadulhat a saját rabságából, börtönéből és elnyerheti a lelki szabadságát. De éppen emiatt történhetnek természeti katasztrófák, családi tragédiák, amelyek figyelmeztetésül szolgálnak arra, hogy minden ember öntudatra ébredjen, és szembe nézzen a realitással.

Ezt már olvastad? 2017 numerológiája: Ez az év Kali éve lesz, ő a Vég és a Kezdet Istennője!

2017 az 1-es karmikus év jegyében telt, amely minden embert arra ösztönzött, hogy felismerjék azt, hogy a szeretet a legnagyobb erő, amely mindent összefog, és ha az emberiség spirituálisan fejlődni szeretne, mindennél jobban ragaszkodnia kell a szeretet energiáihoz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek