Mézes-tojásos hajpakolás, ecetes öblítéssel

Mézes-tojásos-túrós pakolás: keverj össze két tojást, két evőkanál túrót, egy fél citrom levét és pár kanál mézet majd kend fel hajadra a tövétől kezdve, egyenletesen. 1 ½ óra múlva mosd le bő vízzel. A kapott eredmény selymes, kellemes tapintatú haj.

hajpakolasKiegyensúlyozott fehérje diéta: mivel a haj fehérjékből tevődik össze, nagyon fontos a kiegyensúlyozott fehérje étrend. Egy része legyen friss szezonális gyümölcs és zöldleveles zöldség, gabonafélék és kókusztej. Könnyed kötővel fogd össze hajad, semmiképp fém hajkötővel, mert tönkreteszi a hajszálakat.

Semmilyen kémiai szert ne használj, főleg ha esős időnek nézel elébe, mert az esővíz reakcióba léphet a hajadra felkent kémiai vegyszerekkel, tönkretéve gyönyörű hajszálaid.

Öblítsd ecettel: keverj össze két evőkanál ecetet egy csésze langyos vízzel és öblítsd le a hajad. Az ecet megadja a hajnak a fényét és a dússágát.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top