LélektárMerre tartunk május hónapjában? 2020.05.05.- az új „énünk” energetikai dimenziója!

Merre tartunk május hónapjában? 2020.05.05.- az új „énünk” energetikai dimenziója!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Alig négy hónap telt el 2020-ból, a 4 féle rezgés évéből, és máris az az érzésünk, hogy egy valóságos hőskölteményt éltünk át, kitörve és átlépve a mindennapi rutinok világából egy olyan világba, ahol az érzelmi egyensúly olyan, akár egy hullámvasút, amelyben már szinte nem is tudjuk, hogy melyik a felfelé és a melyik lefelé tartó irány.

Mindannyian tudtuk, hogy ez az év „más lesz” – ezt mondták mindazok, akik képesek bepillantani a csillagok energiáiba vagy a számmisztika csodálatos világába, amelyeken keresztül az Univerzum bepillantást enged számunkra az ő csodálható tökéletességébe. Az évet reményeinkkel és félelmeinkkel kezdtük, az ismeretlentől való félelem érzelmével, de azzal az érzéssel is, hogy ez „más” szerkezeti változtatásokat eredményez számunkra. Mindannyian tudtuk, hogy a Bak „sűrű forgalma”, valamint a Szaturnusz és Plútó közötti „csúcstalálkozók”, melyeket az Uránusz látnoki szeme bocsátott a Bikában, arra kényszerít bennünket, hogy vizsgáljuk felül életünk alapjaink szilárdságát.

De senki sem tudta megjósolni, hogy milyen formában jön ez az érzelmi felfordulás, mint ahogyan azt sem, hogy milyen intenzitással és kiterjedéssel. Mindannyian tátott szájjal figyeltük a tűzijátékot, amely mindent felrobbantott, amit addig „normalitásnak” tekintettünk, és amely valójában nem volt más, mint az addigi helytelen életminták összességének, a közösség iránti felelősségérzetünknek, az Anya Bolygó iránti tiszteletünknek a teljes hiánya.

Ez az asztrológiai látványosság egyedülálló volt, és kihívásokkal teli, ugyanakkor jelentős hatással volt ránk és a világra, amelyet különösen az elmúlt két évtizedben alakítottunk magunk körül. És mivel a csillagok az Univerzum numerológiai táncának szerves részét képezik, ezért ők energiáikkal, de az általuk integrált számokkal is képesek beszélni hozzánk.

A 2020.05.05-i dátum egy erős energiaportált jelöl, amelyet az újracsatlakozás és az inspiráció jellemez. Az 5-ös szám energiája, egy kaput nyit számunkra kommunikáció, a környező világ, a kíváncsiság és nyugtalanság felé, melyek változásokat idéznek elő. A mezopotámiaiak az 5-ös számot az Enlil istenséggel társították, amelyet az ötágú csillag jelenített meg, és amelyet a Naptól számított ötödik bolygóval, azaz a Jupiterrel társítottak.

Az 05.05, létrehoz egy nem konformista mozgás sorozatot, az újdonságok felfedezését. Ez a páratlan szám egy furcsa, centrifugális és kifelé mutató jelenség a mobilitás és a kommunikáció számára. Amit az utóbbi napokban láthattunk, ez már a kettős energia megnyilvánulása, nagy érzelmi hatásokkal, látványos kinyilatkoztatásokkal, előre elképzelt forgatókönyvek felborulásával, bátor hangokkal, amelyek szembe szállnak a félelmet és korlátozásokat generálókkal. Az 5-ös tükörreflexiója azon időszak képének, amelyben arra kényszerültünk, hogy a belső tükrünk előtt ülve, felfedezzük a párhuzamosságokat, bizonytalanságokat és az opciók közötti kilengéseket, mivel az 5-nek ezek a jellemzői. De az erő, mely ebből a kombinációból árad, felerősíti azoknak a hangját is, akik szeretnék közölni a világgal a belső igazságaikat, hitüket, érzelmeiket és értékeiket.

Az 5-ös ugyanakkor az önbecsülés szimbóluma, a személyes identitásé, amely megkülönböztet bennünket egymástól, és segít felismerni azt, hogy valóban olyan értelemmel bírunk, amit mások mondanak rólunk. És ha összeadjuk ennek a dátumnak a számait (5 + 5 + 2 + 2 = 14, 5-re csökkentve), meglepő lesz, amikor felfedezzük az 5 végső értékét, amely az 1-ből és 4-ből származik. Vagyis az önértékelés visszanyerése egy új irány megtalálásával, egy új, hiteles identitás, amely nem a hamis tekintélyen alapul, hanem az igazi, belső értékek alapján kivívott tekintélyen.

Mindez a nehéz energiák „levegőztetését” is jelenti, amelyek eddig nyomást gyakoroltak ránk. Május 5-én az északi csomópont elhagyja a Rákot és belép az Ikrek jegyébe, aktiválva a Ikrek-Nyilas tengelyt, ami teljesen megváltoztatja a sorsjegyzékünket. A Rák „vizét” a levegő energiája fogja átvenni, mivel ebben a pillanatban három másik fontos bolygó van a levegőben: a Hold a Mérleg jegyében, a Vénusz az Ikrekében és a Mars a Vízöntőjében. Pezsgő nyugtalanság és mozgás. Olyan ez, mint egy ébresztés az elmúlt néhány hét börtön után.

Nyilvánvaló számunkra, hogy ebben az energikus és asztrális kontextusban minden korlátozás és minden kollektív szintű erőszakos intézkedés kérdéseket és információkeresést fog eredményezni. Az Ikrek hiperaktivitását információkkal kell ellátni, és a kommunikációs csatornák valószínűleg túlmelegednek, és utat engednek a frusztrációknak, amelyek a „maszk használat” ideje alatt felhalmozódtak.

A pillanat üzenete egyértelmű: az embereknek vissza kell nyerniük önértékelésüket, önbecsülésüket és újjá kell születniük akár egy pillangónak a gubójából. Még akkor is, ha nehéz lesz az ilyen döntéseket meghozni, ne felejtsük el, hogy a Szaturnusz segít nekünk abban, hogy vessünk egy pillantást a jövőbe, és készítsük elő az új életmódunkat, amelyben a szabadsághoz és az önmegtartóztatáshoz szükséges érzelmi szükségleteink kifejezhetővé válik a bolygónk gondozásával, amelyen élünk.

Örüljünk tehát ezekből a „korlátokból” való kilépés lehetőségének, amelyek világszerte eltávolítottak bennünket egymástól, és engedjük visszanyerni az önértékelésünket!

Fotó: Shaun Preece/desktopography.net

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek