KuriózumMeleg apukákat szerepeltet reklámjában a Nikon

Meleg apukákat szerepeltet reklámjában a Nikon

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az atlantai Kordale és Kaleb, valamint három gyermekük történetéről korábban már a Filantropikum is beszámolt. Az internetezők körében népszerű családra a Nikon multinacionális cég is felfigyelt. Az öttagú család élete alaposan megosztotta az internetezőket, hisz egy Instagramra feltöltött fotójuk alá számtalan mennyiségű kommentet kaptak.

kordale-nikon

Voltak, akik gratuláltak a családnak, de sok volt a negatív, homofób megjegyzés is. A szülők nem hagyták annyiban a dolgot, és fél évvel ezelőtt Kordale könyvet írt az életükről, Picture Perfect? címmel. A média megjelenések sorozata ezzel viszont nem ért véget, hisz újabban a Nikon kérte fel őket, hogy szerepeljenek a reklámfilmjükben. A videóban a család egy átlagos napjáról van szó: hogyan készülnek reggel, hogyan főznek, és természetesen a népszerűségüket megdobó frizurakészítés sem maradhat ki.

Kaleb a reklámban egyébként arról beszél, hogy szeretnék, ha az emberek tisztában lennének azzal, hogy ők egy teljesen normális család. Általában fél 6-kor kelnek, reggeliznek, majd elkészítik a lányok haját. Akik fél 6-kor kelnek, hogy lányaik frizuráját megcsinálják, bárkikről is legyen szó, az egy család – mondja Kaleb.

A reklámban az őket ért sértő megjegyzésekről is szó esik, bár eredetileg nem tervezték, hogy reagálnak ezekre, de úgy döntöttek, ki kell állniuk saját maguk és az LMBT-közösség érdekében. A szívünk a gyerekeké. Szavakkal nem lehet kifejezni, mit érzünk irántuk, de ők a gyermekeink, és ezen senki sem változtathat – zárul a reklám.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek