OtthonMegszemélyesített falak a konyhában (is)

Megszemélyesített falak a konyhában (is)

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A konyhában is szükség van különleges, ízléses falburkolatra, amely ellenáll az esetleges nedvességnek, a gőznek, és túléli a zsírfoltokat is. Igen ám, de ennek még nem kell maga után vonnia a dizájn mellőzését!

Az alábbiakban olyan praktikus, eredeti tippekkel szolgálunk neked, amelyek által megszemélyesítheted a konyhád. Főként a munkaasztal hátterére lettek megtervezve, ugyanis ez az a hely, amely gyakrabban van kitéve a „sérüléseknek”.

Fotó: housetohome.co.uk
Fotó: housetohome.co.uk

1. A mintás falicsempe egyre népszerűbb a lakás dekorálásában. Egyszerű és nagyszerű: mutatós és időtálló.

2. Egy hatalmas fotó, a megfelelő anyagra rádolgozva, üveglappal védve dinamikát, életet visz a térbe, főként ha ez a kép megragadó látványt tükröz.

3. A tükör egy másik megoldás lehet, habár törékeny és eléggé nehezen fenntartható. Inkább a kis méretű konyhákban ajánlott, a tér optikai növelése érdekében. Továbbá csillogást, eleganciát csempész az adott helyiségbe.

4. A színes/festett üveg újabb védjegye lehet egy konyhának, hiszen egyrészt drága, finom anyagról van szó, másrészt mutatós és elegáns.

5. Kő vagy márvány egy másik variáns, amellyel testre szabhatod a konyhád. Természetes, hagyományos, hangulatos és időtálló, a természetes színekkel való játék pedig elegáns, romantikus hatást kelt.

Fotó: housetohome.co.uk
Fotó: housetohome.co.uk

6. A tégla vagy a téglát utánzó falicsempe is különlegesen szép,mutatós é romantikus. A rusztikus lakberendezéshez illik igazán.

7. Markáns, erős szín a konyha egyetlen pontjában, és máris megvan a helyiség fő attrakciója. Oda vonzza a figyelmet, és kiemeli a teret. A rózsaszín, türkiz vagy lila csak néhány, ami közül válogathatsz.

8. Acél, amely nem oxidálódik. Ezt is bevetheted, habár rideg látványt nyújt, de megteremti az iparias, gyári hangulatot. Hatalmas előnye, hogy könnyen és hatékonyan tisztítható.

9. Az is lehetséges, hogy ugyanabból az anyagból boríttasd be a munkaasztalt és a falat, amellyel az érintkezik. Így látvány szempontjából is esztétikus, és tisztítani is egyformán egyszerű.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek