A démoni külsejű lány egy alapos átalakítás után nem találja a “gonosz” oldalát!

Megmutatta valódi arcát az extrém lány, gyönyörű nő lett belőle: "Nem ismertem fel magam"

A 25 éves Shanny Webb összes tetoválását elfedték egy extrém átalakítás során, a piercingekkel teletűzdelt lány alig ismerte fel önmagát. Végül határozottan kijelentette, hogy visszakéri a korábbi külsejét, és többé soha nem szeretne ilyen “jólfésülten” kinézni.

A démoni stílusú lány csodálatos átalakuláson ment keresztül, de ő maga egyáltalán nem díjazta a változást. Az elbűvölő nőies külsejére Shanny azt mondta, hogy sokkal “gonoszabbnak” érzi magát, mint eddig valaha.

A 25 éves fiatalt a Hooked On The Look egyik részében alakították át. Egy profi sminkes megmutatta, hogyan nézne ki igazi hercegnőként: a 20 tetoválását “eltüntette”, a gótikus stílusú, hátborzongató szemeit csodaszéppé varázsolta, rózsaszín szempillákat és szikrázó ajakfényt kapott. Miután rávarázsoltak egy csodálatos kék ruhát, eltüntették a 10 piercingjét, és a 42 mm-es fültágítóját, Shanny-re rá sem lehetett ismerni.

Életében először magassarkút húzott, és azt mondta: „Nem ismertem fel magam. Az összes tetoválásom eltűnt, és ezt sok órán keresztül érték el.”

„Az igazat megvallva, valójában nem tartottam szörnyűnek, nem gyűlöltem az új külsőmet, csak teljesen más volt, mint amire törekszem a hétköznapokban. Amit a legjobban utáltam, az a ruha és a magassarkú volt, soha többé nem szeretném ezeket felvenni” – vallotta be a lány.

Shanny alapjában véve élvezte az élményt, de azt mondta, hogy egyszer elég volt, és most még jobban értékeli a saját stílusát.

„Általában elnevetem magam az utcán, amikor megbámulnak a kinézetem miatt, az igazság az, hogy eléggé figyelemfelkeltő vagyok.”

Shanny kifejtette azt is, hogy a személyisége teljesen más, mint amit a kívülállók elsőre feltételeznek róla.

„Az emberek azt gondolják, hogy durva vagyok, és nehezen megközelíthető, de valójában nagyon barátságos és szórakoztató személyiség vagyok!”

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.