KuriózumMegmutatta magát smink nélkül az extrém külsejű lány: gyönyörű nő lett belőle

Megmutatta magát smink nélkül az extrém külsejű lány: gyönyörű nő lett belőle

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

„Úgy érzem magamra fogok nézni és azt fogom kérdezni: Ki ez a lány?” – mondta az extrém külsejű lány, mielőtt megmutatta volna valódi énjét.

Normálisnak lenni unalmas, mondja a goth stílus megszállottja, Aryn, aki évek óta az extrém külső megszállottja, és míg másnak egy ilyen stílus jelent kilépést a komfortzónából, addig Arynnak az jelent kihívást, hogy hétköznapi lányként mutassa meg magát.

„A stílusomat a ‘80-as ‘90-es évek gótikus stíluskeverékeként határozom meg, és ahhoz, hogy így nézzek ki, olyan két-két és félórát vesz igénybe az egész procedúra” – mesélte Aryn, aki hozzátette, érdekes lesz látnia magát másként, előtte még soha nem csinált ilyent.

Aryn

A fiatal lány egy profi sminkes, Melanie Viger segítségével alakította át magát Instagram modellé.

„Normálisnak lenni túl unalmas, egyszerűen nincs értelme egy olyan életet élni, ami unalmas” – véli a fiatal lány, aki az átalakulás után elmondta, egy más embert lát a tükörben.

Megmutatta magát smink nélkül az extrém külsejű lány: nem győzünk gyönyörködni benne
Aryn előtte és utána

„Úgy nézek ki, mint egy felnőtt nő, nem szeretem. Nem hiszem, hogy a barátomnak tetszeni fog, és nem hiszem, hogy a húgom fel fog ismerni.” – állapította meg Aryn, miután alaposabban végigmérte magát a tükörben.

Barátja Connor és testvére, Aimee tátott szájjal maradtak, amikor meglátták a lányt.

„Mit tettél a testvéremmel?” – kérdezte Aimee kidülledt szemekkel. Az átalakulás varázslatosra sikeredett, mi nem bírunk gyönyörködni a lányban.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek