2019 februárjában a jógaoktató, Nupur Gupta a goai strandon úszott, amikor egy erős áramlatba keveredett. Annak ellenére, hogy jó úszó volt, mégis attól tartott, hogy nem fog tudni visszajutni a partra.

Megmentette a fulladozó lány életét a magyar férfi, később egymásba szerettek

A fiatal nő szerencsésen megúszta, mivel a magyar származású pénzügyi tanácsadó, Bosnyák Attila gyorsan a segítségére sietett. És akkor akárcsak a mesékben, pillanatok alatt lángra lobbant köztük a szerelem. Mentés közben a hős herceg a nagy hullámok miatt többször a szikláknak csapódott, megsérült és vérzett.

Miután végül a vízimentők segítségével partra jutottak, Gupta úgy döntött, hogy meghálálja a férfi nagylelkűségét, fagylalttal és finom szavakkal kényeztette. Szinte percek alatt elindult kettőjük között a vonzalom, és mivel mindketten ugyanabban a jógaközpontban nyaraltak, egy idő után csak még közelebb kerültek egymáshoz.

Megmentette a fulladozó lány életét a magyar férfi, később egymásba szerettek

A következő napokban az ígéretes kapcsolat egyre inkább “formálódni” kezdett, de mivel az elvonulás hamarosan véget ért, mindketten vissza kellett térjenek a megszokott életükhöz. Bosnyák visszatért Hollandiába, Gupta pedig Keralába, de a világhálónak köszönhetően tovább is fenn tudták tartani a kapcsolatot.

“Rögtön tudtam, hogy több van köztünk, mint barátság annak ellenére, hogy más kontinensről, más kultúrából, más országból származtunk, és nem is beszélve a nagy távolságról. Egy élmény volt vele lenni, amikor a közelébe lehettem, nagyon boldognak éreztem magam” – mondta Bosnyák Attila.

Megmentette a fulladozó lány életét a magyar férfi, később egymásba szerettek

A pár sokáig tervezte a várva-várt találkozást, azonban, amikor kiderült, hogy Gupta édesanyjának agydaganata van és sürgősségi beavatkozásra volt szüksége, lemondtak terveikről.

Bosnyák felajánlotta, hogy oda repül, hogy vele legyen.

Megmentette a fulladozó lány életét a magyar férfi, később egymásba szerettek

Miután Gupta édesanyja felépült, a pár Dubajban és Thaiföldön randizgatott. 2019 szeptemberében Gupta holland vízumot kapott, majd Magyarországra mentek, hogy megismerje Bosnyák családját. A kultúrához és az éghajlathoz való alkalmazkodás időbe telt, a szívében első perctől kezdve érezte, hogy ez a lépés tartósnak bizonyulhat, és így is történt.

Bosnyák és Gupta 2020. március 21-én házasodott össze a Trouwlocatie Groenmarkt-ban, a hágai városházán. Valójában ők voltak az utolsók, akik a rangos helyszínen házasságot kötöttek a pandémia előtt. A következő nyáron Gupta és Bosznyák a kutyájukkal együtt, Sukhi Rammal Athénba költözött, mivel a férfi itt kapott állásajánlatot. Ha minden a terv szerint halad, úgy tűnik, hogy nemsokára bővülni is fog a család.

Forrás: CNN, Fotók: Bosznyák Attila/Nupur Gupta

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.