OtthonMég mindig hódít a fehér bútor

Még mindig hódít a fehér bútor

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Volt idő, mikor szűzies lányszobák, vagy a Napkirály párizsi szalonjainak hangulata jutott eszünkbe a fehér bútorokról. Majd eljött a minimal dizájn korszaka, ahol a fehér a letisztultság szinonímájává vált. Jóideje hódít, mit sem veszítve népszerűségéből.

tonin casa etkezo artofhome

tonin etkezoasztal artofhome

tonin etkezoszek artofhome

tonin fiokosszekreny artofhome

tonin fotel artofhome

A lakberendezési formatervezés trendjeit diktáló olaszok idei kollekciójában is meghatározó szerepe van a fehér bútoroknak, legyen szó asztalról, székről, kanapéról, szekrényről, komódról, polcrendszerről vagy ágyról. A biztonságos, kockázatmentes és tiszta háttérszínből előlépett a nagy felületek alapjává, mely meghatározza a teljes enteriőrt. Már korántsem olyan ártatlan, nem steril, kicsit sem szűzies, sőt egyszerűnek sem nevezhető. A 2013-as fehér rafinált, igényes, magasrezgésű, fennséges és tökéletes. Minden más szín, minden fentről jött erő megtalálható benne, így a kozmikus teljesség jelképe.

tonin franciaagy artofhome

tonin haloszoba artofhome

tonin komod artofhome

tonin konyha artofhome

tonin lakberendezes artofhome

tonin nappali artofhome

A feng shui mesterek nem ajánlják önmagában, csak valamilyen más színnel kombinálva. Ez a kontraszt amúgy is szükséges ahhoz, hogy otthonosan érezzük magunkat ebben a bipoláris világban. Minden társított szín különös hangsúlyt kap, reflektorfénybe kerül egy kiegészítő, egy festmény, egy érdekes dísztárgy. Megtisztul a loftlakás cementszürke fala, életre kel a fapadló, aranyfénnyel árasztja el a teret egyetlen villanykörte. A plasztikus felületek és formák fehérben hangsúlyosak igazán, csak kedvünk és egyéniségünk kérdése, hogy mennyire kívánjuk ezt kiemelni.

Az olasz Tonin Casa tervezői mident tudnak fehérben: ülni, feküdni, enni, aludni de leginkább élni. Inspiráló környezetet teremtenek, finom megoldásokkal.

A bútorokról további információ:
Art of Home
2040 Budaörs, Építők útja 2-4.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek