LélektárMars az Oroszlánban 2023. május 20. - július 10. között: minden erővel...

Mars az Oroszlánban 2023. május 20. – július 10. között: minden erővel előre, semmi sem tud megtörni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Mars egészen a közelmúltig a Rák jegyében állt, de 2023. május 20-tól ez a bolygó az Oroszlánban kezdi meg asztrológiai tranzitját. Ez egy erőteljes és rendkívül fontos esemény, mert egy olyan bolygó, mint a Mars (a cselekvés, a szenvedély, az energia és a mozgás bolygója) társulása egy olyan tűzjegyhez, amely szenvedélyt, merészséget, tüzet, ragyogást, erőt inspirál,felélénkíti az asztrális hatásokat.

Ha a Mars a Rákban nem is érezte magát igazán elemében, mert teljesen más energiákkal rendelkeznek, az Oroszlánban otthon érzi majd magát, és azt tervezi, hogy a legtöbbet hozza ki tüzes, szenvedélyes, sőt kissé drámai hangulatából.

A Marsnak van egy olyan energiája, amely az önkifejezésre ösztönöz, ez egy nyers energia, amely arra vár, hogy hasznosítani lehessen. Aktiválja túlélési ösztönünket, irányítja impulzusainkat, motivál és mozgósít, hogy elszántak és elhatározottak legyünk.

Ez nem a megfelelő idő arra, hogy a pálya szélén üljünk, hogy a passzivitás, a nem részvétel és a nem vállalás állapotában horgonyozzunk le, de még csak nem is a megfelelő idő arra, hogy önvizsgálatba kezdjünk és belső mélységeinket szondázzuk. Itt az ideje, hogy erősek, sugárzóak, hangosak legyünk, vagy hogy újra felfedezzük ezt a belső erőt, mivel ez segít nekünk abban, hogy méltóságteljes, büszke és tiszteletteljes pozícióban álljunk.

A Mars az Oroszlánban kemény és kíméletlen tud lenni, feltételezi, hogy már megtanultuk a leckét, ismerjük magunkat kívül-belül, kevés kegyelmet és empátiát mutat irántunk. Nem azt akarja, hogy nyafogók és a múlt és a saját körülményeink áldozatai legyünk, hanem hangosan felszólít minket, hogy vegyünk részt saját életünk előadásában, játsszuk el a főszerepet, akár tetszik, akár nem, akár készen érezzük magunkat, akár nem.

Kívül keressük az okokat, a kifogásokat, a bűnösöket? Igen, az első fázisban kísértésbe esünk, de a következőben rájövünk, hogy ez értelmetlen, hogy akár meg is menthetnénk magunkat, és kiléphetnénk a tehetetlenség és a tétlenség állapotából.

Éppen ezért, ha eddig halogattunk bizonyos cselekedeteket vagy döntéseket, amelyek már egy ideje elengedhetetlenül szükségesek voltak, a Mars az Oroszlánban meglehetősen sokkoló körülményeket hoz, amelyek az ingujjunknál fogva rángatnak minket, szemrehányást téve az eddig elvesztegetett időért. Néhány ismétlődő helyzet a múltból felbukkanhat az életünkben, mintegy felhívva a figyelmünket figyelmetlenségünkre és tétlenségünkre.

Vegyünk, dolgozzunk és pótoljunk mostantól a lehetőségek és az alkalmak szerint. Most minden eddiginél biztosabbak vagyunk abban, hogy mit akarunk magunktól, másoktól és az élettől, függönyök, szűrők és hamis látszat nélkül. Ha ebben az időszakban bárkinek is bizonyítanunk kell valamit, azok mi magunk vagyunk.

A Mars az Oroszlánban harci szellemet ébreszt bennünk, megtanít arra, hogy ne adjuk fel, hogy vállaljunk kockázatot, ha az eredmény valóban megéri. Szívesen és kéretlenül lépünk át az anyósülésről a volán mögé, mert itt mi irányítunk, és oda mehetünk, ahová akarunk. Ugyanakkor egy kicsit óvatosnak is kell lennünk, amikor cselekszünk, mert május 20-án, amikor a Mars belép az Oroszlánba, szembenállást hoz létre a retrográd Plútóval. Menjünk előre, de ne tegyük meggondolatlanul.

Az is jó, ha legalább ennek az időszaknak az elején, amikor a Mars az Oroszlánban jár, lemondunk a megrögzött és merev gondolkodásmódról, az egó és a büszkeség eltúlzott gyulladásáról, a hatalmi dinamika teljes kontrolljáról, és arról, hogy csak a világ szeme előtt próbálunk tündökölni, és nem azért, mert igazán erős tűz lobog bennünk.

Amikor a Mars az Oroszlánban áll, erősen érezzük az energiákat. Ilyenkor energikusabbnak, harciasabbnak, magabiztosabbnak érezzük magunkat (még akkor is, ha talán kisebb személyes válságokból vagy olyan pillanatokból jövünk ki, amikor úgy érezzük, hogy nem tudunk felállni a mélypontról), készen állunk arra, hogy visszavegyük a személyes hatalmunkat, sokszor újra kell találnunk magunkat, hogy megmutassuk, kik vagyunk.

A Mars az Oroszlánban azt üzeni, hogy ebben az időszakban jó, ha nagy céljaink vannak, ha ragaszkodunk hozzájuk, ha magabiztosan követjük őket, ha bízunk magunkban és az eredményekben, és ha egyenesen abba az irányba megyünk, amerre szeretnénk, mindenféle további kitérő nélkül.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek