LélektárMárcius 31. és május 13. között a Mars a Vízöntő jegyében tartózkodik...

Március 31. és május 13. között a Mars a Vízöntő jegyében tartózkodik – Megkezdődik a személyes energiák áramlása!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az, hogy a Mars áthalad a Vízöntő csillagjegyen, elsősorban egy olyan periódus kezdetét jelenti, amikor a személyes energiáinkat arra fogjuk felhasználni, hogy információkat, ismereteket, fejlődést, új gondolatokat tudjunk bevonzani az életünkbe. Azonban jó ha felkészülünk arra is, hogy a Mars hatására zaklatottá, szorongóvá, stresszessé válhatunk, megszállottá tehetnek a számok és a statisztikai adatok, és felerősödhetnek a függőségre való hajlamaink.

A Mars március 30-án lépett be a Vízöntő jegyébe, és ott is fog tartózkodni egészen május 13-ig. Meg kell említeni még két másik bolygót is, amelyek mozgása szintén hatással lesz az életünkre: ez pedig a Szaturnusz és az Uránusz, amelyek feszültséget, a zsarnokság, elnyomás felerősödését segíthetik, de jó hír az, hogy emellett a következő másfél hónap során megszűnhetnek a hamis tulajdonságok, és egyre kevesebb figyelmet fogunk szentelni a jelentéktelen dolgoknak.

A Szaturnusz minden olyan cselekedetet, eseményt blokkolni fog, ami az emberi fejlődést hátráltatná, viszont ez azzal jár, hogy sok kellemetlen dolog kerülhet napvilágra, de tudnunk kell, hogy minden egyes lépés a fejlődés irányába csak akkor lehetséges, ha előbb változásokat eszközölünk, és bizony ezek a változások fájdalmasak lehetnek, és ahhoz, hogy új életet tudjunk kezdeni, lehetséges, hogy fel kell égetnünk magunk mögött mindent.

Ezt már olvastad? Szaturnusz a Vízöntő jegyében (2020-2023) – Az Emberiség új rendje!

A következő hetekben arra is figyeljünk oda, hogy emberségesek maradjunk, legyünk nyugodtak, törekedjünk megteremteni a lelki és mentális egyensúlyt az életünkben, mert ezáltal biztosíthatjuk a túlélésünket, a megmaradásunkat, a jövőnket és jelenünket.

Igyekezzünk legyőzni a félelmünket, amelynek két módja van: ha tagadjuk, hogy félünk, és úgy teszünk, mintha nem tartanánk semmitől, vagy ha szembenézünk a félelmeinkkel, és elismerjük, ha valamitől tartunk.

Az utóbbi hozzáállás révén tudunk csak igazán szembenézni önmagunkkal, és megismerni azt a személyt, aki igazából mi vagyunk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek