LélektárMárcius 20-án a Nap belép a Kosba - kezdetét veszi egy új...

Március 20-án a Nap belép a Kosba – kezdetét veszi egy új asztrológiai év, és megnyílik az új kezdetek kapuja

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Nap Kosba való belépésével új és gyönyörű utazás veszi kezdetét, mi pedig konstruktív és dinamikus energiával indulunk útnak. A Nap a Kosban megnyitja az ajtót egy másfajta energia előtt, a cselekvés és a terjeszkedés energiája előtt, amely életerővel, több szenvedéllyel és életkedvvel tölt el bennünket. Akár már az első napoktól kezdve gyökeres változásra számíthatunk az általános hangulatban.

Március 20-án a Nap belép a Kos jegyébe, és április 20-ig ott is marad, ami egy új asztrológiai év kezdetét jelzi. Ez az esemény egybeesik a tavaszi nap-éj egyenlőséggel is, vagyis a csillagászati tavasz kezdetével, amikor a Földön mindenütt nagyjából egyenlő hosszúságú a nappal és az éjszaka.

Ez rendkívüli alkalom a megújulásra és az újrakezdésre, arra, hogy lehorgonyozzunk egy új, friss és bátor energiában (hiszen a Kos is a bátorságáról ismert csillagjegy), és nemcsak egyéni, de kollektív szinten is megnyomhatjuk az újraindítás gombot.

Úgy tűnik, újra felfedezzük az életkedvünket, élni akarunk, szándékainkat tettekre váltani, intenzívebben élvezni azt, amink van, de közben aktívan tenni azért is, hogy elérjük azt, amit akarunk. A Nap a Kosban nemcsak megújult energiát hoz, hanem hatalmas új lehetőségeket is, ezért tegyük félre a félelmeinket, felejtsük el a korlátokat, a kifogásokat és az ürügyeket, legyenek azok bármilyen megalapozottak is.

Röviddel azután, hogy a Nap belép a Kosba, a Mars és a Halakban lévő Vénusz is hatással lesznek ránk, ami világosabbá, átláthatóbbá teszi a kapcsolatokat, és eloszlatja az érzésekkel kapcsolatos zűrzavart. Hajlamosak vagyunk nagyon közvetlenek lenni, és tisztázni minden zűrzavart, ami éjszakánként nem hagy nyugodni minket. Az Univerzum a mi oldalunkon áll, hogy fejlődjünk, és teljes mértékben kibontakozzunk.

A csillagok arra ösztönöznek, hogy vágjunk bele új kalandokba az életünkben, szabjunk meg új irányokat, ha szükséges, és tegyünk aktív lépéseket céljaink és vágyaink megvalósítása érdekében. Ha erős és megújult céltudatossággal cselekszünk, és szem előtt tartjuk személyes küldetésünket, minden lehetségessé válhat.

A levegőben egyértelműen érezhetővé válik a Kosok határozottsága és az elszántsága, ami semmit sem bíz a véletlenre (a Kos uralkodó bolygója a Mars), ez a jegy szereti a saját kezébe venni sorsa irányítását, és nagymértékben kifejezni függetlenségét és egyéniségét.

Ne habozz hallgatni az ösztöneidre sem. Ha valami a lelkedben azt súgja, hogy egy adott út a megfelelő a számodra, és ezt az irányt kell követned, mert összhangban van azzal, aki ebben a pillanatban vagy, akkor nagy valószínűséggel így is van.

Most, a csillagászati tavasz kezdetén, a tavaszi nap-éj egyenlőség idején nagyobb a valószínűsége a spirituális ébredéseknek, és annak, hogy lelkünk valódi szükségleteihez igazodjunk.

A Kosban lévő Nap kalandvágyóbbá és spontánabbá, de egyben impulzívabbá és türelmetlenebbé is tesz minket. Visszaadja az önbizalmunkat, és végre elég erőt érzünk magunkban ahhoz, hogy véghezvigyünk bizonyos dolgokat. Készen állunk rá, hogy mindent meghódítsunk, lelkesebben kezdeményezünk, hogy megvalósítsuk kitűzött céljainkat, elérjünk valamit, még ha csak rövidtávon is.

Mivel a Nap Kosba való belépése egybeesik a tavaszi nap-éj egyenlőséggel is, március 20-a különösen szerencsés napnak ígérkezik, amelynek energiája tele van kezdeményező, sőt mondhatni gyógyító energiával, hiszen a cselekvés kiemelhet minket a passzivitásból, és új ajtót nyithat meg a változás és az átalakulás előtt.

Ez jó alkalom arra, hogy belevágj egy új projektbe vagy hobbiba, ami szenvedéllyel tölt el, és amiben igazán hiszel, hogy új tehetségeket vagy készségeket fedezz fel, amikkel eddig is rendelkeztél ugyan, de nem feltétlenül voltál ennek tudatában, és olyan felelősséget vállalj, amitől eddig visszariadtál. A most megtett lépések messzire elvihetnek a jövőben.

Az ebben az időszakban hozott döntéseid szerencsésnek bizonyulhatnak, sőt némelyikük teljesen megváltoztathatja az életedet. Merj álmodni és törekedj az alkotásra, mert ha akarod, képes vagy akár hegyeket is megmozgatni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek