2021. március 13-án a Halak Újholdja gyengéd energiahullámokkal érkezik. Nyugodtabbak leszünk, mint eddig valaha, egy csodaszép valóságot álmodunk meg saját magunk számára. Itt az ideje, hogy összehangoljuk a gondolatainkat, a cselekedeteinkkel és a szavainkkal.

Abban a pillanatban, amikor lehunyjuk a szemünket, és egy jobb életet képzelünk el magunknak, a belső béke elárasztja a szívünket és az elménket, lelkesedés, és belső inspirációt áraszt el.

A Neptunusz és a Vénusz bolygók ezen a napon is fontos szerepet játszanak: olyan pozitív energiát árasztanak, amelyek aktiválják a szívcsakránkat, és egy igen erős szeretetérzés fog átjárni. Ez lehet az embertársaink által érzett szeretet, vagy akár önszeretet.

Használjuk ki e két bolygó összehangolását, hogy valódi és tiszta szeretetet vonzzunk, meggyógyítsuk a szívünket és megtanuljuk a teljes megbocsátás művészetét.

Még akkor is, ha a szívünk különféle dolgokra ösztönöz minket, és leginkább az érzéseink szerint cselekednénk, jó lenne ezúttal az elménkre hallgatni. A problémák vagy nehéz helyzetek esetén próbáljunk meg két lábbal a földön maradni.

A válaszokat önmagunkban kell keresnünk, és nem önmagunkon kívül!

Legyünk határozottak abban, hogy mit akarunk csinálni, hiszen mélyen legbelül bennünk van az ősi bölcsesség, amire most szükségünk lehet.

Ez az Újhold egy ideális időszak az elfeledett bölcsességek befogadására. Ki kell használnunk az alkalmat, hogy kapcsolatba lépjünk önmagunkkal, és a jól ismert, de eddig figyelmen kívül hagyott úton haladjunk, hogy megkapjuk a keresett válaszokat.

Most a romantikus kapcsolatok bonyolultabb problémái is megoldásra találnak, és új perspektívából szemlélhetjük az életünket.

Felerősödik a megbocsátó és problémamegoldó képességünk, sokkal együttérzőbbek leszünk, és eláraszt bennünket a feltétel nélküli szeretet. Ne felejtsük el, hogy az élet nem egy egyenes vonal, hanem egy összetett spirál, éppen ezért állandóan szembesülni fogunk a múltban megoldatlan problémákkal. De valahányszor visszatérünk, egyre jobban és jobban fogjuk érteni a dolgokat.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.