HoroszkópÍgy hat az életedre a március 1-i horoszkóp: intenzív energiák segítik az...

Így hat az életedre a március 1-i horoszkóp: intenzív energiák segítik az életünket

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A március 1-je tökéletes alkalom arra, hogy elhatározzuk, és meg is tegyük az első lépést afelé, amit a legjobban szeretnénk elérni az életben. Sikereket érhetünk el mind a magánéleti mind pedig a szakmai területeken.

Az érzelmeket egy kicsit nehezen dolgozzuk fel, előtérbe kerül a kreatív és álmodozó énünk.

Kos (március 21. – április 19.)

Ez most az önvizsgálat időszaka. Sok minden történik a világban, és még ha távol is maradsz a politikától vagy a hírektől, ez még mindig hatással lehet az érzéseidre. Próbáld kerülni a konfliktusokkal teli beszélgetéseket. Inkább végezz olyan tevékenységeket, amelyek az optimizmus érzését ébresztik fel benned, és a problémák megoldására összpontosítanak.

Bika (április 20. – május 20.)

Igyekezz egy kicsit jobban figyelni az anyagiakra, takarékoskodj amennyire csak lehet, és próbálj valami plusz jövedelemforrás után nézni. Ne vásárolj hirtelen felindulásból, jól gondold át, hogy valójában mire is van szükséged. Ne ragaszkodj túlságosan az anyagiakhoz, koncentrálj az életben azokra a dolgokra, amelyek boldoggá tesznek.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Figyelj jól arra, mit mondanak az emberek, próbálj napi szinten maradni az aktuális hírekkel, zárkózz fel a különféle popkulturális témákhoz, amelyekről az emberek szívesen csevegnek. Nagyon jó, ha van valami értékes információ, amit megoszthatsz a barátaiddal a hétvégén. Viszont kerüld a pletykákat és a kicsinyes beszédet, kritizálást.

Rák (június 21. – július 22.)

Rendben van, ha sebezhető vagy, hiszen ezáltal mutathatod meg másoknak a hitelességed és a valódi éned. Egy igaz barát vagy, akivel az emberek szívesen töltik az idejüket. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy erős baráti kapcsolataid legyenek, a magányosság kiszolgáltatottá tesz. Használd ki a csendes pillanatokat, csinálj olyan dolgokat, amelyek fejlesztenek. A szabadidő kiváló alkalom arra, hogy szunyókálj egyet, vagy olyasmit csinálj, amit szeretsz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Amikor túl stresszesnek érzed magad, próbáld átalakítani a szorongásaidat, csalogasd elő a művészi, kreatív energiádat. Viselj pirosat, hallgasd a kedvenc zenédet. Kerüld azokat az embereket, akik csak a látszólagos figyelmet keresik, vagy hajlamosak a drámázásra. Ma nem tanácsos kockázatot vállalni, a legjobb óvatosnak lenni. A fontos döntések előtt térképezd fel azok előnyeit és hátrányait, mielőtt hozzá kezdenél bárminek is.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Itt az ideje, hogy a gondolkodásodat kifejezetten a napi szokásaidra összpontosítsd. Próbáld szűkíteni a mindennapi tevékenységek körét, ne görcsölj azon, hogy ezek milyen eredményeket hoznak, vedd egy kicsit lazábban a dolgokat. Hozz létre új célokat a hétre vagy hónapra, és állíts be egy emlékeztetőt a telefonodon, hogy ne felejtsd el őket. A siker jutalma sem áll távol tőled ebben az időszakban!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Adj magadnak időt az álmodozásra. Ha életed bármely területén kompromisszumot kötöttél azért, hogy mások kedvében járj, próbáld visszaszerezni a hatalmadat. Bár az álmodozás időpocsékolásnak tűnhet, engedd meg magadnak, hogy elképzeld, milyen lehet a jövőd, különösen, ha a bőség megnyilvánulását reméled. Próbáld átérezni azt az energiát, hogy ezek a dolgok valóban megtörténnek veled ebben a hónapban.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Adj teret az érzelmeidnek, írj naplót vagy elmélkedj a jövőről, fogalmazz meg minden félelmet, ami visszatart. Ne hagyd, hogy ezek a dolgok titokban maradjanak. Valójában hasznos, ha egy barátoddal beszélsz a gondjaidról. Fedezd fel a felszabadulás állapotát, vedd vissza a hatalmat a saját életed irányítása felett.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Adj teret a változásnak. Kérdezd meg magadtól, hogy mit szeretsz most az életedben, és mit nem. A változás megköveteli, hogy bekövetkezetesen és elkötelezettséggel kis lépésekre összpontosíts. Válassz egy dolgot, ami mellett elköteleződhetsz már a hónap elején, és tarts ki. Távolítsd el az akadályokat az életedből, amelyek megakadályozzák a fejlődésed.

Bak (december 22. – január 19.)

Tervezd meg a jövődet. Nem kell túlgondolni, hiszen ez pontosan olyan egyszerű lehet, a rutinok létrehozása, vagy a dolgok fontossági sorrendjének kialakítása a mentális egészséged érdekében. A számunkra legfontosabb dolgok nem véletlenül történnek, adj időt a pihenésre és szórakozásra is, hiszen, ami meg kell történjen az úgyis meg fog történni. Gondolatban fogalmazd meg azt is, hogy milyen céljaid vannak a karriered területén.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vegyél részt a közösségi tevékenységekben, néha szükség van az ilyen típusú feltöltődésekre is. Ha imádkozol egy nálad magasabb hatalomhoz, akkor akár hegyeket is képes leszel megmozgatni, főleg, ha cselekedeteid által másokat is szolgálsz. Nem kell szélsőségekben gondolkoznod, de nyugodtan adakozhatsz egy állatmenhely vagy egy jótékonysági rendezvény részére.

Halak (február 19. – március 20.)

Adj helyet a békének és a csendnek. Mostanában sokkal intuitívabb vagy, így közelebb kerülhetsz a legbensőbb énedhez. Az állandó külső zajok és információk azonban nem feltétlenül vannak pozitív hatással. Figyelj befelé, hallgass a belső hangra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek