LélektárMantrák, melyek lendületet és motivációt adnak életünk nehéz pillanataiban!

Mantrák, melyek lendületet és motivációt adnak életünk nehéz pillanataiban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A nyugalom nem a zaj, a problémák vagy a kemény valóság hiányát jelentik adott esetben, hanem azt az állapotot, amikor mindezen kellemetlen dolgok létezése ellenére, sikerül megőriznünk, lelki egyensúlyunkat, lelki békénket és sikerül erőseknek maradnunk.

Mantrák, melyek lendületet és motivációt adnak életünk nehéz pillanataiban!

Ha nehéz problémákkal állunk szemben, gyakran képtelenek vagyunk meglátni az alagút végén pislákoló fényt és elfelejtünk hálásak lenni a sorsnak mindennapi életünkért. Az elfogadás nagyon fontos ilyen esetben, hiszen ezzel elismerjük a probléma létezését és következő lépésként dolgozunk azon, hogy megoldjuk azt.

Ezek a tanulás pillanatai és nem a siránkozásoké. Ezen állapot elérésére nagyon jók a napi üzenetek megfogalmazása önmagunk számára! Ezek tulajdonképpen olyan pozitív gondolatok, melyek segítenek nekünk a helyes irány megtartásában.

Amit tennünk kell, az az, hogy naponta reggel vagy este néhány percre csendesedjünk el és bátorító gondolatokat fogalmazzunk meg önmagunk számára. E célból használhatunk mantrákat is, melyekből néhányat bemutatunk a következőkben.

Ezeket a mantrákat olvassuk, vagy mondjuk fennhangon este vagy reggel, néhány perc erejéig a magunk csendjében merülve. Rövid időn belül érezni fogjuk ezen mantrák életünkre kifejtett áldásos hatását!

1. Nem gondolok a korlátokra, melyek helyben tartanak! Ahogyan változik az élet én is változom és bízom önmagamban!

2. Elfogadom azt, ami van! Igyekszem tanulni az adott helyzetből és tovább lépni.

3. A fájdalmat, a frusztrációt és a félelmet arra használom inkább, hogy motiváljam, és ne felidegesítsem magam.

4. Legjobb módszer arra, hogy a nem kívánt dolgoktól eltávolodjak, az, hogy figyelmemet módszeresen és fokozatosan a jó dolgok felé irányítom.

5. Az erőfeszítés soha nem hiábavaló, még akkor sem, ha az eredmény csalódást okoz számunkra. Ez mind hozzájárul ahhoz, hogy megerősödjünk, és hogy bízzunk önmagunkban.

6. Igyekezzünk mindig saját magunkra összpontosítani! Nincsenek könnyek, nincs gyűlölet és nincsenek problémák! Tiszta lelkek vagyok, akik igyekeznek tovább lépni, a körülmények ellenére is.

7. Az idő elszáll és megtanít bennünket értékelni azt! Számomra csak a jó kapcsolatok, a mindennapi munkám, és a belső békém a legfontosabbak!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek