LélektárMájus 29-én Tízmilliószoros nap van! Készítsd elő a teremtő energiáidat!

Május 29-én Tízmilliószoros nap van! Készítsd elő a teremtő energiáidat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ma, május 29-én Tízmilliószoros nap van! Készítsd elő a teremtő energiáidat!

A buddhista vallásban a Tízmilliószoros napok minden évben az egyik legfontosabb spirituális eseménynek számítanak, hiszen ezeken a napokon a teremtő energiák tízmilliószoros erővel hatnak, így minden embernek érdemes az elképzeléseire, a vágyaira, a terveire összpontosítania. De arra is vigyázni kell, hogy nem szabad rossz dolgokra, negatív élményekre gondolni, mert különben ezek is tízmilliószoros erővel fognak bekövetkezni.

Ma van az év harmadik Tízmilliószoros napja, az az a hatodik holdnap negyedik napján, amely nem más mint az “Imakerék ünnepe”. Ekkor a tibetiek Buddha első beszédére emlékeznek, ami nem más, mint a Négy Nemes Igazság tana.

Miért nagyszerű a Tízmilliószoros nap?

Egyszerűen azért, mert csodát tesz az életeddel, és még hinned sem kell benne, ugyanis elég, ha hangosan kimondod, hogy mire vágysz, mit akarsz megvalósítani, mivé szeretnél vágyni, és az Univerzum ezt ma tízmilliószoros erővel érzékeli és hat arra, hogy minden, amit kívánsz, beteljesüljön.

Fontos viszont, hogy miként fogalmazod meg a kéréseidet, vágyaidat, hiszen például azok a mondatszerkezetek, amelyek úgy indulnak, hogy “bárcsak ne kerülne erre sor”, “ezt a dolgot nagyon nem szeretném”, azok nem fognak előrelépést hozni az életedben. Ez azért fontos, mert nem azt kell kimondanod, amit nem szeretnél, hogy megvalósuljon, hanem azt, hogy mire vágysz leginkább, mit akarsz létrehozni.

Rendkívül fontos, hogy pozitívan fogalmazz, hogy úgy állj a dolgokhoz, célokhoz, hogy azok megvalósíthatók, elérhetők legyenek. A másik fontos szempont, hogy higgy abban, hogy ami tényleg foglalkoztat, az megvalósítható, hogy az Univerzum ezen a napon mindent megtesz, hogy elérd az célodat, megvalósítsd az álmodat. A másik fontos szempont, hogy a kérések megfogalmazásakor legyél a lehető legnyugodtabb, legtürelmesebb, mert a pozitív energiák, csak ebben a lelkiállapotban képesek leginkább érvényesülni.

A pozitív gondolatok, a türelmes és kitartó magatartás mellett még nagyon fontos, hogy hálás légy ezen a napon. Vedd sorra azokat a dolgokat, amelyek puszta léte hálával tölt el: ilyen például a lakás, amely biztonságot nyújt, a megfőzött finom ebéd, a kirándulás a közeli erdőben, mezőn, egy mosoly a szomszédtól, vagy egy kedves telefonhívás egy távoli rokontól.

A rossz, negatív, romboló érzéseket, amelyek mélyen beágyazódtak az idők folyamán a lelkedben, el kell engedned. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy helyet kell csinálnod a szívedben, lelkedben a jónak. Az előtted álló feladatokra ne nehézségként tekints, hanem azt nézd, hogy a megoldandó problémákból mit tanulhatsz, milyen tapasztalatra tehetsz szert.

Alkalmazz vizualizációs technikákat, amelyek révén elképzeled azt, hogy az álmaid formát öntenek és konkrétan megfoghatóvá válnak.

Induljon tehát a pozitív szemlélet, gondolkodás! Használj ki minden egyes percet ezen a Tízmilliószoros napon!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek