LélektárMájus 23-i Telihold: a lehetőségek és a vágyak teljesülésének hónapja!

Május 23-i Telihold: a lehetőségek és a vágyak teljesülésének hónapja!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Telihold a Nyilasban elhozza a felfedezés, kísérletezés időszakát. Arra ösztönöz, hogy keressük az örömöt, és minden lehetséges emberi érzelmet a legtisztább formájában.

Örvendetes, kreatív és áldott energiával van dolgunk, ami még több optimizmust, játékosabb és szabadabb látásmódot hoz magával. Most ne vegyük túl komolyan a dolgokat, legyünk nyitottak és rugalmasak, tágítsuk a perspektívánkat, ami nemcsak anyagilag, hanem életünk minden területén megnyilvánul.

Ebben az időszakban sokkal gazdagabbnak érezzük magunkat, és a kalandvágy sem hiányzik az életünkből. Tudásra, élményekre, eseményekre éhezünk, feszegessük egy kicsit saját határainkat, lépjünk azon túl, amit eddig meg tudtunk tenni, próbáljunk ki egy új szakmai irányt.

Erős késztetést érzünk életkörülményeink megváltoztatására, másfajta lehetőségek felfedezésére, az élet megünneplésére vagy a kultúrában való elmélyülésre, új tanulmányokba való bekapcsolódásra vagy saját műveltségünk fejlesztésére, valami új elsajátítására.

Az élet nem nehéz, hanem játékos és szórakoztató, tele szép pillanatokkal – ezt üzeni a május 23-i Nyilas Telihold még azokra a helyzetekre vagy körülményekre is, amikor bizonytalanok vagyunk, tétovázunk vagy félünk.

A májusi Nyilas Telihold lehetőséget ad arra, hogy fontos lépéseket tegyünk a fejlődés és a stagnálásból való kitörés érdekében.

Ha megvan a szándékunk, hogy feszegessük a határainkat, bátrak és elszántak vagyunk, akkor maga az Univerzum apró jeleket, szerencsét és jelentős segítséget fog küldeni, amelyek támogatják törekvéseinket, megerősítenek, hogy valóban jó úton járunk. A Nyilas Teliholdban az álmok akkor is valóra válhatnak, ha nem hiszünk bennük.

Az a fontos, hogy ne adjuk fel az álmodozást, engedjük, hogy az intuíciónk irányítson, függetlenül attól, hogy milyen ajtókat kell bezárnunk vagy kinyitnunk. Hagyjuk, hogy meglepjen az élet nagyszerűsége és spontaneitása.

Olyan barátokkal vagy ismerősökkel találkozunk, akikkel jól érezzük magunkat, akik elhitetik velünk, hogy képesek vagyunk megtenni valamit, még akkor is, ha pillanatnyilag úgy tűnik, hogy nem állunk készen rá.

A csillagok arra invitálnak bennünket, hogy lépjünk ki az általunk ismert komfortzónából, és fedezzük fel egy kicsit az ismeretlent, minden jóval és rosszal együtt, ami ezzel a lépéssel jár.

Ez a hónap a Nyilas jegyében az őszinteség pillanata is, amely arra hív bennünket, hogy legyünk hitelesek, és ne torzítsuk el a valóságot vagy a saját személyiségünket. Pontosan mit tudunk legyőzni és mit nem? Meddig köthetünk kompromisszumot? Mik az érzelmi határaink? Mik azok a szabotőrök, amelyek visszatartanak bennünket, és nem hagyják, hogy kiteljesedjünk?

Béküljünk ki az igazságunkkal, a jelenlegi helyzeteinkkel és jelenlegi korlátainkkal, de merjünk álmodni arról, hogy le tudjuk győzni őket, és sokkal többet érhetünk el, mint amit jelenleg tudunk és hiszünk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek