LélektárMájus 21-én a Merkúr belép az Ikrekbe, és ezzel látványos változásokat hoz...

Május 21-én a Merkúr belép az Ikrekbe, és ezzel látványos változásokat hoz az életünkbe!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Csupán két hétig lesz a Merkúr az Ikrekben, de ha igazán nyitott leszel ebben az időszakban a változás energiájára, akkor igen érdekes dolgokat fogsz megtapasztalni.

A Merkúr segítségedre lesz abban az esetben, ha ügyintézéssel, kommunikációval kapcsolatos feladataid vannak. Ebben a két hétben most minden sokkal könnyebben fog menni, nyugodtan iktass be olyan dolgokat is, amit mostanáig csak halogattál.

Sokkal nagyobb hatásfokkal fogsz tudni tanulni vagy dolgozni, de az új környezethez és emberekhez is gördülékenyebben alkalmazkodsz majd. Ez az időszak kiváló lesz a munkahelyváltásra, vagy az új projektek bemutatására, cégbővítésre.

Sokkal tettrekészebb leszel, mint máskor, tele leszel energiával és önbizalommal.

Ha kissé kaotikusnak tűnik ma még az életed, fogj egy lapot, írd le, hogy mit is szeretnél elérni, tudatosítsd a céljaid, vágyaid, meditálj, fordulj befelé, csendesedj le, majd holnaptól megújult erővel indulj az utadon. Ha változásra, változtatásra vágysz, ne késleltesd tovább a dolgokat, ez egy kiváló időszak az új életre.

Az energiák most segítségedre lesznek, kezdheted akár kis lépésekkel is, csak indulj el az áhított változás útján, meglátod mennyire felszabadító érzés. Vigyázz azonban, hogy ne ess túlzásokba, inkább keveset csinálj, de azt maximális erőbedobással.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek