LélektárMájus 2-án a Plútó retrográdba mozgásba lép! Az Univerzum azt szeretné, ha...

Május 2-án a Plútó retrográdba mozgásba lép! Az Univerzum azt szeretné, ha boldogság árasztaná el az életünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A május hihetetlen energiákat tartogat. Május 2-án a Plútó visszalép a Vízöntőbe, és október 11-ig ott is marad, majd szeptember 1-jén rövid időre visszatér a Bakba. Itt az ideje a mély reflexiónak, a belső átalakulásnak és az újjászületésnek.

Az Univerzum nem vár tovább, a kezébe veszi a gyeplőt, és a lelkünknek leginkább megfelelő irányba terel bennünket. Arra buzdít, hogy értékeljük át a hatalmi struktúráinkat és társadalmi normáinkat. Itt az ideje, hogy elengedjünk minden mérgező szokást, és eltávolodjunk a negatív dolgoktól. Nem lesz könnyű, de a végén a felszabadulás megéri.

Személyes szinten a retrográd mozgásban lévő Plútó hatására az egyén felkérést kap arra, hogy szembenézzen a félelmeivel és a belső démonokkal, fedezze fel önmaga mélységeit, és engedje el a régi viselkedési vagy gondolati mintákat, amelyek fogva tartják. Ez az önvizsgálat és az önismeret ideje, ahol mélyreható felfedezéseket lehet tenni önmagunkkal kapcsolatban.

Asztrológiai szempontból a retrográd mozgásban lévő Plútó erős változásokat indíthat el az emberek életében és általában a társadalomban, felszínre hozva a rejtett kérdéseket és szempontokat, valamint elősegítve az átalakulási és regenerációs folyamatokat.

Ez a személyes erő újraértékelésének, a saját sötétség elismerésének és a belső erő megtalálásának ideje az élet azon területeinek átalakításához, amelyek felszabadítást és gyógyulást igényelnek.

Mit jelent a retrográd mozgásban lévő Plútó a Vízöntőben?

A retrográd mozgásban lévő Plútó a Vízöntőben intenzív és mélyreható kihívást jelent a társadalmi, kollektív és humanitárius energiák felszabadítására és átalakítására. Ebben az asztrológiai konfigurációban a Plútó erőteljes energiája a forradalmi ötletekre, a radikális változásra és a hagyományos korlátoktól való megszabadulásra összpontosít.

A lélek elhivatottnak érezheti magát, hogy mélyen átértékelje hiedelmeit, megvizsgálja a közösségben betöltött szerepét, és felelősséget vállaljon a körülötte bekövetkező változásokért.

A retrográd mozgásban lévő Plútó időszakában tudatosítjuk, hogy innovációra és fejlődésre van szükség a társadalmon belül, ebben a periódusban elengedjük a régi paradigmákat, és elfogadunk új gondolkodási és cselekvési módot.

A retrográd mozgásban lévő Plútó a következő témákat hangsúlyozhatja!

1. Forradalom és társadalmi változás

A Vízöntőben lévő Plútó felszínre hozza a változás és az innováció szükségességét a társadalmon belül. Ez az időszak rávilágíthat a rendszerszintű problémákra, és radikális változásokat idézhet elő a meglévő társadalmi és politikai struktúrákban.

2. Felszabadulás és egyéni szabadság

A retrográd mozgásban lévő Plútó tudatosíthatja, hogy meg kell szabadulnunk a személyes vagy társadalmi korlátoktól. Az emberek szükségét érezhetik függetlenségük és személyes szabadságuk követelésének, hitelességük kifejezésének, valamint a korlátozó normáktól és konvencióktól való elszakadásnak.

3. Innováció és haladás

A retrográd mozgásban lévő Plútó hatására hangsúlyozható az innováció és a haladás fontossága olyan területeken, mint a technológia, a tudomány és a kommunikáció. Ez az időszak áttörést jelentő felfedezéseket és ötleteket hozhat, amelyek jelentős változásokhoz és fejlődéshez vezetnek az emberi élet különböző területein.

4. Tudatosság és aktivizmus

A retrográd mozgásban lévő Plútó idején előtérbe kerülnek a társadalmi és globális problémák, és arra ösztönzi az embereket, hogy tudatosan és aktívan vegyenek részt az emberi jogokért, az igazságosságért és az egyenlőségért folytatott harcban. Ez az időszak élénkítheti az aktivizmust és a szolidaritást a helyi és globális közösségeken belül.

5. Együttműködés és közösség

A retrográd mozgásban lévő Plútó hangsúlyozhatja az emberek közötti kapcsolat fontosságát annak érdekében, hogy pozitív változásokat idézzen elő a társadalomban. Megfelelő időszak ez a közösségi kapcsolatok erősítésére, valamint az egység és szolidaritás érzésének kiépítésére a társadalmi és politikai kihívásokkal szemben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek