LélektárMájus 16.: Vérhold és Teljes holdfogyatkozás! Szabadulj meg a múlt problémáitól!

Május 16.: Vérhold és Teljes holdfogyatkozás! Szabadulj meg a múlt problémáitól!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Május 16-án, teljes holdfogyatkozás lesz a Skorpió jegyében, ami azt jelenti, hogy a hatások még jobban felerősödnek. Akár két héten keresztül is érezhetjük, hogy valami megváltozott az életünkben!

A május 16-i teljes Holdfogyatkozás az év első teljes holdfogyatkozása, a következő, a második teljes holdfogyatkozás 2022. november 8-án lesz majd. Teljes holdfogyatkozáskor a Nap, a Hold és a Föld egy vonalba kerül, a Föld a Nap és a Hold között helyezkedik el.

A Holdat teljesen beborítja a Föld árnyéka, amitől vöröses árnyalatú lesz, ezért emlegetik köznyelven vörösholdnak vagy vérholdnak. Nálunk a teljes holdfogyatkozás csak részleges lesz, vagyis csak félig takarja el a Föld a Holdat, de így is élvezhető lesz.

Asztrológiai szempontból igen erős energiák lesznek érezhetők a Skorpió jegyében történő holdfogyatkozás idején. Itt az ideje, hogy szembenézzünk az igazsággal, vizsgáljuk meg a mélységében a dolgokat, és engedjük, hogy valódi énünk kibontakozzon. Lehetőségünk adódik arra, hogy lényünk egy mélyebb és hitelesebb szakaszába lépjünk.

A holdfogyatkozások energiája néha kaotikus és elsöprő, teret enged a gyors változásoknak, a ciklusok lezárására és befejezésére, de ugyanakkor a személyes fejlődésre is. Bizonyos ajtók váratlanul megnyílnak előttünk, és olyan lehetőségeket kaphatunk, amelyek által megváltozhat az egész életünk.

Ebben az időszakban bátorságra és önbizalomra lesz szükségünk.

“A májusi holdfogyatkozás ideje alatt lehetőségünk lesz elengedni a régi karmát, leválhatunk az eddigi irányvonalról. Ez egy drámai hold, amely teljes potenciállal rendelkezik, konfliktusokkal, veszekedésekkel, hatalmi játszmákkal kell számolnunk. Ha nem kapnánk segítséget és támogatást a Plútótól, a Marstól és a Neptunusztól, a dolgok nem mennének ilyen jól. Köztudott, hogy a teliholdak (és különösen a Skorpió jegyében létrejövők) felkavarják a vizeket és nagy érzelmi hullámokat keltenek, de a Bak jegyében lévő Plútó (épség és igazság), valamint a Mars és a Neptunusz a Halak jegyében, számos lehetőséget kínálnak, hogy szelídebb energiákhoz juthassunk”írják az asztrológusok.

Mint a bőrét levetkőző skorpió, úgy nekünk is el kell hagynunk a haszontalan és felszínes rétegeinket, be kell költöznünk hiteles mélységeinkbe, meg kell tisztítanunk érzéseinket. Itt az ideje, hogy minden eddiginél erősebbnek és szebbnek érezzük magunkat és újjászülessünk, akárcsak egy főnix.

Ugyanakkor ez a 2022. május 16-i Skorpió jegyében lévő Telihold arra késztet bennünket, hogy adjuk fel érzelmi zűrzavarainkat és küzdelmeinket, és evezzünk kevésbé viharos vizekre, keressük a lelki békét, a nyugalmat és a folytonosságot. Ebben az időszakban méltósággal fogadjuk a kihívásokat, így elegendő erőnk lesz ahhoz, hogy legyőzzük azokat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek