Napi LikeMajdnem elpusztult a haldokló kiskutya, amikor egy angyal rátalált - A szeretet...

Majdnem elpusztult a haldokló kiskutya, amikor egy angyal rátalált – A szeretet és törődés csodát tett nála

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az igazság az, hogy emberi felelőtlenség miatt több millió kutya kóborol árván az utcákon, és a számuk egyre csak nő. A mi felelősségünk az, hogy a kutyák szerető otthont, ételt, és megfelelő orvosi ellátást kapjanak.

Az pedig, hogy felelősen tekintünk az utódlás kérdésére egy óriási lépés lenne az egyre nagyobb méreteket öltő kóborkutya-probléma enyhítése felé.

Az örökbefogadás egy nagylelkű emberi cselekedet, arról tanúskodik, hogy egy érző és szerető ember felelősséget vállal egy másik érző és szerető lény iránt. Gondját viseli egy életen át egy olyan állatnak, aki cserében feltétel nélküli szeretettel hálálja meg ezt a cselekedetet.

Ismerd meg a kis Herkules történetét, aki az utcára kerülve halálközeli állapotban volt, amikor egy “angyal” megmentette az életét. Herkulesnek szerencséje volt, ő most már olyan szerető otthont kapott, hogy jobbról nem is álmodhatott volna.

Amikor Pia megtalálta a lesoványodott, haldokló kiskutyát, zokogni kezdett. Arra gondolt, hogy hogyan lehetséges az, hogy senki nem érzett eddig késztetést, hogy megmentse a szegény kis, magatehetetlen négylábút. A kutyus félig aléltan feküdt, és csak nézte reménykedve és szomorúan a megmentőjét. Pia nem tudott ellenállni a megható tekintetnek, és azonnal állatorvoshoz vitte.

Kezdetben nagyon gyenge volt a kutya, alig maradt életben, de mivel hősiesen küzdött, és nem adta fel, a Herkules nevet kapta. Nézd meg, hogy nézett ki szegény kutyus, és milyen csodálatos, boldog és egészséges házi kedvenc lett belőle a törődés és szeretet által.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek