HolotropikumMaja horoszkóp - nézd mit mond rólad a világ legpontosabb horoszkópja

Maja horoszkóp – nézd mit mond rólad a világ legpontosabb horoszkópja

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A maja horoszkópból most megtudhatod, hogy mi jellemző rád.

Maja horoszkóp - nézd mit mond rólad a világ legpontosabb horoszkópja

Január 2–21: CHEN

Ezek a személyek eléggé aktívak, főként éjszaka érzik magukat elemükben. Az égtáj, ami irányítja őket, az a Nyugat.

Január 22 – Február 10: YAX

Ezek a személyek hajlamosak azokkal az emberekkel kapcsolatot létesíteni, akik szintén ugyanebben a periódusban születtek. Az ő vezér bolygójuk a Vénusz, ami miatt ezekben a személyekben nagy a szeretet, a gyöngédség, a melegség, ezért a házaséletük ezeknek az embereknek rendszerint meghitt és békés. Tudják, hogy miként kell kompromisszumra jutni. Az égtáj, ami irányítja őket, az a Dél.

Február 11 – Március 2: SAC

Ők reggeli emberek, szeretnek korán kelni, ebben a napszakban képesek a legjobban koncentrálni. Őket a Észak irányítja. A rájuk jellemző állat a béka, amely remekül alkalmazkodik a környezetéhez. Ezeknek az emberek jól teszik, ha elfogadják a változásokat az életükben, és bátrabban viselkednek a hétköznapokban.

Március 3 – Március 22: KEH

Ezek az emberek szeretik a természetet, az egyensúlyt, a harmóniát. A Tűz energiái jellemzőek rájuk. Szeretnek meditálni, jógázni, de az energikus testmozgásokat is kedvelik. Őket a Kelet égtáj vezérli, az állat, amely őket jelképezi pedig a Szarvas.

Március 23 – április 11: MAK

Ez a csillagjegy a legtitokzatosabb mindenik közül, akik képesek másokért feláldozni magukat. Általában zárkózott, visszahúzódó életet élnek, olyanok, mintha titkolnának valamit. Szeretnek meditálni, önkénteskedni. Ajánlott viszont, hogy több időt töltsenek magukkal, a lelkük megismerésével. A szerencse számuk a 3-as, amely az egyensúlyt és az egységet jelképezi.

Április 12 – Május 1: KANKIN

Ezek a személyek imádnak a friss levegőn tornázni, meditálni. főleg, ha odakint süt a nap. Leginkább délután aktívak. Ajánlott, ha egy barlang bejáratánál meditálnak, mert itt még közelebb kerülhetnek a természet nyugtató energiáihoz. A rájuk jellemző állat a kutya, aki hűséges, kitartó és erős.

Május 2 – Május 21: MUWAN

Ezeket az embereket a Tűz és a Víz elemek energiái irányítják. Mikor nagy belső lelki viharok vannak, akkor meg kell próbálni ezen energiákat lecsillapítani, mert hanem nagy feszültségek keletkezhetnek. A rájuk jellemző állat a bagoly, amely a bölcsesség, és az éles látásmód szimbóluma.

Május 22 – Június 10: PAX

Ezekre az emberekre leginkább a jaguár jellemző, amely a maják szerint a vezető, törzsfőnök szent állata, így tehát ezekből a személyekből igazi vezető válhat, akik képesek egy egész közösséget is irányítani. A Föld, a Tűz és a Víz elemek energiái jellemzők rájuk. A harmónia megtestesülése ezen elemek hatásaitól is nagyban függ.

Június 11 – Június 30: KAYAB

Ezek az emberek hajlamosak leginkább a spirituális fejlődésre. Az ő állatuk a teknős. A maja kultúrában a teknőst az ősi bölcsessége miatt tisztelték, így ezek a személyek is bölcsen, higgadtan képesek megoldani a napi problémákat.

Július 1 – július 20: KUMKU

Ezek az emberek szinte minden szabadidejüket a természetben töltik. A rájuk jellemző állat a krokodil, amely a túlélés, a türelem nagy mestere, hiszen ezek a hüllők még a dinoszauruszokat is túlélték. Akik ebben a periódusban születtek, szintén igazi túlélők, nagy életerővel rendelkeznek.

Július 21 – Július 25: WAYEB

Ezen csillagjegy szülöttei azért is különlegesek, mert csak 5 nap alatt lehet valakiből WAYEB. Ez a periódus jelzi azt, amikor a maja civilizációban egy rendkívüli változás ment végbe: ilyenkor jelentek meg a földön a szellemek és a túlvilági, földönkívüli lények. Ezek az emberek olyan képességekkel rendelkeznek, amelyek segítségével képesek kapcsolatot teremteni akár a szellemvilággal is.

Július 26 – Augusztus 14: POP

Ezek az emberek is remek vezetők, megbízhatók, értelmes, eszes személyiségek, akiket érdemes követni. Realisták, racionálisak, de nem zárkóznak el a természetfölötti jelenségektől sem, szeretnek meditálni. Gyakran ösztöneik alapján döntenek.

Augusztus 15 – Szeptember 3: WO

Számukra a legideálisabb napszak, az pirkadat előtti egy óra, és a napnyugta előtti egy óra. A rájuk jellemző állat a béka, így a kétéltűhöz hasonlóan könnyedén átugorják a problémákat, akadályokat. A legtöbb WO csillagjegyű ember titokzatos, akik folyamatosan keresik az élet misztériumait.

Szeptember 4 – Szeptember 23: ZIP

Az ő állatuk a szarvas, amely bátor, fenséges, tekintélyt parancsoló, és amely szoros kapcsolatban áll az erdővel. Ezekből az emberekből nemes vezetők válhatnak, akik a közösségükért képesek dolgozni. A domináns szín esetükben a vörös.

Szeptember 24 – Oktober 13 – ZOTZ

Az állata a denevér és a hal, ami két igen különböző állat, de ez a két állat igen jól képes mozogni a környezetében. Ennek függvényében az eleme a levegő és a víz, ez pedig igen érzékennyé és intuitívvá teszi. Nagyon nehéz az ilyen embert átverni, könnyen észreveszi, ha valaki túl akar járni az eszén. A körülötte lévőknek nagyon nehéz kiismerni, ám sok esetben esik bele abba a hibába, hogy külső alapján ítélkezik. Mindig gondol másokra, ha valamibe belefog, akkor keményen kitart mellette. A hűség az egyik legerősebb erőssége.

Október 14 – November 2: ZEC

Akik ekkor születtek, azok a Föld és a Levegő energiáival rendelkeznek. Őket leginkább az égi jelenségek érdeklik. Remekül képesek felismerni a hazudós, megbízhatatlan embereket.

November 3 – November 22: XUL

A rájuk jellemző állat a kutya, amiről a maják úgy tartották, hogy haláluk után is hű társuk marad a négylábú jószág, és mindenüvé elkíséri őket. Ezek az emberek hűségesek, lojálisak, és képesek legyőzni a halálfélelmüket is.

November 23 – December 12: YAXKIN

Ezen személyeket a maják napistene, Ah Kin vezeti. Védi őket a sötétségtől, a betegségektől és a kegyetlen szárazságtól is. Ezek az emberek képesek súlyos betegségekből is kigyógyulni, de néha nem bíznak eléggé önmagukban. Ezen változtatniuk kell!.

December 13 – Január 1: MOL

Őket a Víz elem irányítja. A jaguár a rájuk jellemző állat, amely a maják szerint az egyik legerősebb faj. Ezekből az emberekből igazi vezető válhat, akár egy cég élén, akár a spirituális világban.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek