LélektárMa van az év utolsó tízmilliószoros napja! Használd ki minden percét!

Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja! Használd ki minden percét!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha szeretnéd jól zárni az idei esztendőt, akkor a mai napon megnyílik előtted a lehetőségek tárháza, ugyanis, október 30-án van 2018 utolsó tízmilliószoros napja, amikor minden gondolatnak, vágynak, kívánságnak tízmilliószoros ereje van.

Ez nyilván felelősséget is jelent, hiszen nem csak a pozitív gondolatok hatnak ilyenkor tízmilliószoros erővel, hanem a negatívak is, ezért nagyon vigyázni kell, hogy a lehető legkevesebb ártó, rossz gondolat suhanjon át az elméden.

A tibeti buddhista naptár szerint a mai nap az év utolsó csodanapja, ezért érdemes rászánni időt és energiát, hogy jobbá tedd az életedet. Ezeken a napokon a buddhizmus a legnagyobb spirituális tanítóját, magát Buddhát ünnepli, ugyanis a tibeti évben négy nagy holdünnep van, ezek felelnek meg a tízmilliószoros napoknak, és ezeken a napokon emlékeznek meg Buddha életének bizonyos eseményeiről.

Buddha, a buddhizmus vallás alapítója, magát sem embernek, sem pedig istennek nem tartotta, úgy vélte, hogy ő egy tanító, aki megtapasztalhatta a megvilágosodást.

Az év utolsó tízmilliószoros napján a buddhisták azt ünnepelik, hogy mesterük és tanítójuk ellátogat az istenek birodalmában, ahol magukat, az isteneket tanítja. Ez pedig annak a legnagyobb bizonyítéka, hogy Buddha mennyire nem isteni teremtés.

Mit tegyél ezen a napon?

A legfontosabb szabály, hogy kizárd az elmédből a negatív gondolatokat, de ahogy Buddha is kérte a tanítványait, nem szabad letagadni, lehazudni a negatív dolgokat, eseményeket, ezeket el kell fogadni, de nem szabad teret engedni nekik.

A pozitív gondolatokra, érzésekre kell összpontosítani. Minden élethelyzetben lásd meg a jót, a szépet, az örömtelit. És ha eszedben is jut egy negatív gondolat, próbáld meg azonnal egy pozitívra lecserélni.

Ezen a napon igyekezz pozitív megerősítő mondatokat megfogalmazni, amelyek közelebb vihetnek az álmaidhoz, céljaidhoz. Képzeld el magad, amint sikeres vállalkozóként díjban részesülsz, vagy sikeres művészként kiállításod nyílik.

A mai napon tízmilliószoros erővel hat a teremtőerőd, ezért képzeld el azt, hogy mi szeretnél lenni, mi az, ami boldogságot okozna, így minden esélyed meg lesz arra, hogy az álmaid valóra váljanak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek