Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja! Használd ki minden percét!

Ha szeretnéd jól zárni az idei esztendőt, akkor a mai napon megnyílik előtted a lehetőségek tárháza, ugyanis, október 30-án van 2018 utolsó tízmilliószoros napja, amikor minden gondolatnak, vágynak, kívánságnak tízmilliószoros ereje van.

Ez nyilván felelősséget is jelent, hiszen nem csak a pozitív gondolatok hatnak ilyenkor tízmilliószoros erővel, hanem a negatívak is, ezért nagyon vigyázni kell, hogy a lehető legkevesebb ártó, rossz gondolat suhanjon át az elméden.

A tibeti buddhista naptár szerint a mai nap az év utolsó csodanapja, ezért érdemes rászánni időt és energiát, hogy jobbá tedd az életedet. Ezeken a napokon a buddhizmus a legnagyobb spirituális tanítóját, magát Buddhát ünnepli, ugyanis a tibeti évben négy nagy holdünnep van, ezek felelnek meg a tízmilliószoros napoknak, és ezeken a napokon emlékeznek meg Buddha életének bizonyos eseményeiről.

Buddha, a buddhizmus vallás alapítója, magát sem embernek, sem pedig istennek nem tartotta, úgy vélte, hogy ő egy tanító, aki megtapasztalhatta a megvilágosodást.

Az év utolsó tízmilliószoros napján a buddhisták azt ünnepelik, hogy mesterük és tanítójuk ellátogat az istenek birodalmában, ahol magukat, az isteneket tanítja. Ez pedig annak a legnagyobb bizonyítéka, hogy Buddha mennyire nem isteni teremtés.

Mit tegyél ezen a napon?

A legfontosabb szabály, hogy kizárd az elmédből a negatív gondolatokat, de ahogy Buddha is kérte a tanítványait, nem szabad letagadni, lehazudni a negatív dolgokat, eseményeket, ezeket el kell fogadni, de nem szabad teret engedni nekik.

A pozitív gondolatokra, érzésekre kell összpontosítani. Minden élethelyzetben lásd meg a jót, a szépet, az örömtelit. És ha eszedben is jut egy negatív gondolat, próbáld meg azonnal egy pozitívra lecserélni.

Ezen a napon igyekezz pozitív megerősítő mondatokat megfogalmazni, amelyek közelebb vihetnek az álmaidhoz, céljaidhoz. Képzeld el magad, amint sikeres vállalkozóként díjban részesülsz, vagy sikeres művészként kiállításod nyílik.

A mai napon tízmilliószoros erővel hat a teremtőerőd, ezért képzeld el azt, hogy mi szeretnél lenni, mi az, ami boldogságot okozna, így minden esélyed meg lesz arra, hogy az álmaid valóra váljanak.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top