LélektárMa van az év 3. Tízmilliószoros Napja - Ezt kell tenned július...

Ma van az év 3. Tízmilliószoros Napja – Ezt kell tenned július 20-án!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Július 20-án, ezen a hétfői napon nagyon nagy energiák szabadulnak fel, a gondolatok, érzések ma tízmilliószor erősebben hatnak, így ha most arra koncentrálunk, amit a jövőben el szeretnénk érni, meg szeretnénk valósítani, akkor ezt a ritka lehetőséget ne hagyjuk ki. Amit ma a fejünkben „megfogalmazunk”, annak megvalósításához óriási segítséget kapunk.

tizmillioszoros-nap

A tibeti kultúrában úgy tartják, hogy a tízmilliószoros napon olyan energiák kerítik a birtokukba az embereket, amelyek teljesítik a vágyakat, sorsfordítóan hatnak a cselekedetekre, a kiejtett szavakra, amelyek visszaszállnak ránk, és megváltoztathatják az életünket.

Erre készülni kell, hiszen ezek a láthatatlan erők elindíthatnak a boldogság, az önmegvalósítás útján.

Tisztuljunk meg!

Első dolog, amit tennünk kell, hogy egy nyugodt környezetben meg kell tisztítanunk a gondolatainkat, a testünket is a negatív tartalmaktól, szennyeződésektől. Ezt a legjobban meditációs gyakorlatokkal tudjuk elérni. Fokuszáljunk a tudatalattinkra is, hiszen az évek során nagyon sok rossz beidegződés, megfelelési kényszer, a médiából áramló káros energiák épülnek be a fejünkbe, ezeket is rakjuk bele egy virtuális szemetes ládába.

Koncentráljunk!

Talán ez a legfontosabb rész. Ismernünk kell a vágyainkat, azokat a célokat, amiket el szeretnénk érni, és amelyek elégedettséggel, boldogsággal töltenek el. Ezt konkrétan tudni kell, és erre összpontosítani. Ha azonban nincsen ilyek „kérésünk”, akkor üzenjünk ezeknek az energiáknak, a Teremtőnek, hogy biztosítson harmóniát, békét, és szeretet a bolygón.

Teremtsünk!

Ezt ezen a napon négyféleképpen tudjuk elérni:

  • Tettekkel

Úgy kell viselkedni ezen a napon, ahogyan elvárnánk másoktól, hogy velünk szembe viselkedjenek.

  • Gondolatokkal

A legfontosabb, hogy pozitív gondolatokkal árasszuk el magunkat, minél többel, annál jobb. Ne figyeljünk a negatívumokra, csak a jót, a szépet, a harmóniát lássuk mindenben. A problémák megoldására kell törekedni, nem pedig azok hangsúlyozására, panaszkodásra.

  • Beszéddel, szavakkal

A pozitív gondolatoknak adjunk hangot, mondjuk ki, hogy milyen öröm az élet, nincsen semmi baj, hiszen bennünk van teremtő erő, az, hogy jobbá, boldogabbá tehetjük az életünket. Rossz dolgokról ezen a napon tilos említést tenni.

  • Érzésekkel

Itt kulcsfontosságú a hála. Adjunk hálát mindennek, amink van, minden egyes jó dolognak. Nézzünk szét körülöttünk, biztosan mindennek lehet örülni. Ma el kell dönteni azt, hogy mi vagyunk a legboldogabb emberek a világon, ezt csakis mi tudjuk megszabni, szabályozni, a mi kezünkben van a boldogság kulcsa. Gondoljunk a szépre, ami volt, és a jövőre, aminek majd örülni fogunk.

Az év következő, és egyben utolsó tízmilliószoros napja November 3-án lesz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek