LélektárMa, november 7-én Újhold alakul ki a Nyilas jegyében! Az Univerzum erői...

Ma, november 7-én Újhold alakul ki a Nyilas jegyében! Az Univerzum erői érvényesülnek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Halak jegyében lévő, retrográd mozgású Neptunusz provokatív energiákat szabadít ránk, lesznek háborúskodások, átverések, de számítanunk kell hamis ábrándok kergetésére, ok nélküli költekezésekre, kimerültségre és megoldatlan problémákra. Rá kell vegyünk arra is magunkat, hogy különbséget tudjunk tenni az álom és valóság között.

Szintén a Nyilas jegyében lévő Jupiter azonban egyensúlyba hozza a dolgokat, képes pozitív dolgok előidézésére, felerősíti a nagylelkűség, a kedvesség, az önzetlenség energiáit, így mindenki úgy érezheti, hogy a világnak van egy szerethető, pozitív oldala is.

Újholdkor próbáljuk meg a céljainkat, tetteinket az optimizmusnak, a jókedvnek, a fejlődésnek, a szabadságnak és a reménynek alárendelni. A Nyilas egy duális csillagjegy, ezért ábrázolják gyakran kentaurként, akinek fél teste ló, és a másik teste ember alakot ölt.

A Nyilas állati része tele van erővel, kapzsisággal, dühvel, büszkeséggel, azonban az emberi részre a bölcsesség, az utazások alatt szerzett tapasztalok átélése, a megismerés, a hit, a tudás jellemző.

Ez az Újhold remek tanító, megtanít arra, hogy mit jelent az igazi bölcsesség, rávezet arra, hogy megértsük a tudatalattinkban működő érzelmeket, reakciókat, azonban legyünk óvatosak, elővigyázatosak, mert a szenvedélyeink becsaphatják a józan gondolkodásunkat, és nagyon gyorsan olyan helyzetbe kerülhetünk, amely lelki fájdalmat okozhat.

Ez az Újhold azt üzeni mindannyiunk számára, hogy koncentráljunk az őszinte örömforrásokra, a boldogságra, emlékezzünk arra, hogy két részből tevődünk mi is össze, akárcsak a kentaurok: van egy ösztönös, állati részünk, és egy emberi, gondolkodó, érző, bölcs oldalunk. Ahhoz, hogy az életünk harmóniába kerüljön, ezen két rész között kell megtalálnunk az egyensúlyt.

A mostani Újhold jó alkalmat kínál arra, hogy új emberekkel ismerkedjünk meg, új társasághoz tartozzunk, ahol megtalálhatjuk azokat érdeklődési köröket, hobbikat, amelyek bennünket is érdekelnek. Ez az Újhold hozzájárul ahhoz is, hogy toleránsabbak, kedvesebbek, emberségesebbek legyünk a következő napok során, hallgassunk a megérzéseinkre, és törekedjünk a jó, a pozitív dolgok megélésére.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek