KuriózumMa, április 5-én Újhold alakul ki a Kos jegyében - Erre hívja...

Ma, április 5-én Újhold alakul ki a Kos jegyében – Erre hívja fel a figyelmünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Kos jegyében, április 5-én kialakuló Újhold konstruktív energiákat hordoz, felerősítve a mozgásra, cselekvésre való hajlamot, erőket, amely egészen a következő Telihold idejéig, április 19-ig fog tartani.

Ez a mostani Újhold abban segít, hogy jobban és hatékonyabban ki tudjuk használni azokat az energiákat, amelyek a márciusi Szuperhold után maradtak aktívak, és amelyek egészen az április 19-i Teliholdig meg is őrzik az erejüket, így kihasználva ezt az időszakot, fejlődést, növekedést, megújulást érhetünk el az életünkben. Készítsünk terveket, és próbáljuk azokat realista módon véghez vinni, mert ebben fog segíteni most az Újhold és az általa felszabadított energiák.

A következő hetekben törekedjünk arra, hogy feltöltődjünk újra életerővel, találjuk ki azt, hogy mi és ki tesz igazán boldoggá, próbáljunk megszabadulni a rutintól, törjünk ki a monoton életmódból.

A mozgást, a cselekvést a Kos csillagjegy is ösztönözni fogja, akit a Mars bolygó vezérel, így dinamikus periódusra számíthatunk, lelkesedés, lobbanékonyság is jellemezhet bennünket.

A Mars ebben a periódusban az Ikrek jegyében tartózkodik, ami elsősorban változatos, dinamikus, új esemény generálását fogja eredményezni.

Meg kell még említeni azt is, hogy ez a mostani Újhold számos lehetőséget fog tartogatni, amelyeket elsősorban pénzügyi, gazdasági területeken kell kihasználni, de ott vannak a baráti kötelékek is, amelyeket érdemes megerősíteni, szorosabbra fűzni.

A lényeg az, hogy legyünk hálásak, bátrak, bízzunk abban, hogy az Univerzum a kegyeibe fogad, és mindenben támogatni fog, ami a fejlődésünket, gyarapodásunkat szolgálja.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek