Napi LikeLúdbőrös leszel a meghatódottságtól, ha meghallod ezt a karok nélküli lányt zongorázni...

Lúdbőrös leszel a meghatódottságtól, ha meghallod ezt a karok nélküli lányt zongorázni és énekelni!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Lorelai Mosnegutu Romániában látta meg a napvilágot. A kislány karok nélkül született, ezért biológia anyja magára hagyta, abban reménykedve, hogy gyermeke meghal. Azonban Lorelai élni akart, és ma már 14 éves.

Lúdbőrös leszel a meghatódottságtól, ha meghallod ezt a karok nélküli lányt zongorázni és énekelni!

A tinédzser lány rengeteget köszönhet örökbefogadó anyukájának, akit csak Mama Vio-nak hív, hiszen az asszony gondoskodott róla, tartotta benne a lelket, hogy végül azzá váljon, aki a videóban megmutatja a Romania’s Got Talent zsűrijének és közönségének tehetségét, elképesztő, emberfeletti lelki erejét.

Lorelai mindössze 6 hónapos volt, mikor Mama Vio egy ceruzát dugott a lábujjai közé, gyakorlásra kényszerítve, hogy lábai megerősödjenek és képes legyen olyan dolgokat is elvégezni velük, amelyeket normális körülmények között a karjaival, kezeivel kellene megoldania. Ennek köszönheti Lorelai, hogy iskolába járhatott, eddig már 10 könyvet írt, főként versekben nagyon jó.

Azonban Lorelai igazi szenvedélye a zene, az éneklés és a zongora. Isteni tehetség, mikor felcsendül angyalian szép, mégis erőteljes hangja, mindenki a zsebkendője után nyúl. Nem is csoda, ha a zsűrit is elvarázsolta, Andi Moisescu el is mondta, hogy soha nem gondolta volna azt, hogy ebben a műsorban ekkora élettanulságban lesz része.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek