BlogLevél annak a személynek, aki elhagyta ezt a Földet és a Mennybe...

Levél annak a személynek, aki elhagyta ezt a Földet és a Mennybe ment!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Lehet, hogy most egy igen kemény időszakon mész keresztül, de én tudom, hogy az idő majd mindent megkönnyít. Nagyon hiányzol, de tudom, hogy egy sokkal jobb helyen vagy most.

Az élet nem volt olyan kegyes, mint kellett volna, és ezt nagyon sajnálom. Bárcsak többet tehettem volna érted és bárcsak nagyobb nyomot hagyhattam volna az életedben. Olyan sokat jelentettél számomra, és jelentesz mind a mai napig is, de sajnos ezt elég gyakran elfelejtettem a tudomásodra hozni.

Amikor valami jó történik velem, egyből futnék hozzád, hogy elújságoljam, de nem tehetem, abban a formában, ahogyan én szeretném, nem tehetem. Sajnos fizikailag már nem vagy köztünk, és habár érzem, hogy a fenti messzeségből figyelsz engem, már nem ugyanolyan az érzés. Azt akarom, hogy meg tudjalak ölelni, amikor szomorúságot érzek, azt akarom, hogy láss el jó tanácsokkal, amikor szükségem van rá, mert a hangod dallama mindennél jobban hiányzik.

Te voltál az egyetlen személy, aki igazán megértett engem, így nélküled elképzelheted milyen nehéz. Te vagy a legelső személy, aki ébredés után az eszembe jut és te vagy az elalvás előtti utolsó gondolatom is. Még megannyi idő elteltével is te jelented számomra a mindent. Az egyetlen dolog, ami vigasztal, hogy tudom, ott ahol vagy, már nem eshet semmi bajod.

Annyi mindenen mentél keresztül, megannyi fájdalmat viseltél el, és még akkor sem adtad fel, amikor érezted, hogy közeleg a vég. Próbáltad minél jobban húzni az időt, hogy minél többet velünk lehess, mígnem elfogytak a lehetőségeid.

Amikor rád gondolok, akaratlanul is elmosolyodom a sok szép emléken és sírásban török ki, mert tudom, hogy már soha többé nem születhetnek újabb közös emlékeink. Néha azon kapom magam, hogy alig jut eszembe hogyan is csengett a kacajod, és ez nagyon elszomorít.

Azért írom ezeket a sorokat neked, hogy egy kis reményre leljek. Olvashatod itt is mellettem, vagy odafent az angyalok között, de remélem, hogy egyszer eljut hozzád a levelem.

Hiányzol, és mindig is hiányozni fogsz, de ahogy a napok múlnak, remélem könnyebb lesz. Azt is szívből remélem, hogy jól vagy odafönn a Mennyekben, te angyal.

Ez a világ sosem volt igazán elég egy olyan lélek számára, amilyen te voltál és vagy, ezért kívánom, hogy odafönn mindazt megkaphasd, amit megérdemelsz!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek