KuriózumLevágja haját a valós Csipkerózsika

Levágja haját a valós Csipkerózsika

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A hivatalos Guinnes világrekordot Xie Quiping (Kína) tartja, akinek 2004-es, legutóbbi mérésénél 5,627 méter hajat mértek.

Ezzel szemben Natasha 5 láb hosszú hajjal rendelkezik, és elmondása szerint hetente 5 órát igényel, hogy tisztára mossa a teljes haját, plusz 1-2 órát, amíg kifésüli. Járás közben is figyelnie kell, mert ennyi mosás, szárítás és fésülés után ki lenne olyan (…), hogy csokorba gyömöszölje, kontyba kösse, hogy amikor hazaér kezdhesse elölről. Emellett a leülés is igencsak gondot okoz.

Natasha azt reméli, hogy ha majd levágja haját, 5.000 dollár körüli árat kap majd érte, hozzátette: “Remélem végre egy új életet kezdhetek.” Igencsak kétségbe esett szavak, de érthető, hogy egy ilyen hosszú haj sok törődést igényel az embertől.

A hajbiznisz igencsak felkapott, főleg Indiában és Brazíliában, ám nem úgy működik, hogy csak nyiszálod és adod is el. Nagyon sokat számít a minőség, főleg a “szűz haj”, ami annyit tesz, hogy soha nem volt festékkel festve.

Natasha azt nyilatkozta, hogy amellett, hogy túl sok időt von el a haja életéből, a szomszédos gyerekek folyton Csipkerózsikának csúfolják, cukkolják, hogy vágja már le a haját, és olyan is megtörtént, hogy reggelre táblákat helyeztek el lakásuk elé – hasonló feliratokkal, így nyilván jogos az új élet reménye, ami kis zsebpénzzel csak jobb kezdet lehet.

http://www.youtube.com/watch?v=CDXozXpSX1I&feature=player_embedded

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek