KuriózumLétezik szerelem a párkapcsolatban? Az alvási pozíció mindent elárul rólatok!

Létezik szerelem a párkapcsolatban? Az alvási pozíció mindent elárul rólatok!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vajon a párod igazából szeret? Ezek az alvási pozíciók most mindenről lerántják a leplet!

Minden ember más testhelyzetben alszik, de egyes kutatók szerint a párok esetében sokat elárulhat a kapcsolat erősségéről, az érzelmi kötelékről, hogy milyen alvási pozíciót vesznek fel. A témában Samuel Dunkell pszichiáter írt könyvet, amelyben azt fejti ki, hogy az alvási testhelyzetek mit árulnak el két ember kapcsolatáról.

Készek vagytok az igazságra?

1. Szemtől szembe

Ha két ember szemtől szembe alszik el, akkor legtöbb esetben két friss házasról lehet szó, akik nagyon szeretik egymást, egy kerek egészt alkotnak, reggel amikor felébrednek, az első dolog, amit meglátnak, az a szerelmük.

2. Kiskifli, nagykifli

Ez a testhelyzet a szoros fizikai és lelki intim kapcsolatról árulkodik. Legtöbbször a férfi az, aki átöleli a nőt, így nyújtva biztonságot neki, de az sem ritka, hogy a nő karolja át a szerelmét.

3. Egymásnak háttal

Ha nincsenek túl eltávolodva a felek egymástól, akkor ez a testhelyzet arról árulkodik, hogy ez a pár már nagyon jól ismeri egymást, kényelmesen alszik mindenki, nincs feszültség, mert mindenki ismeri a párját, bízik benne.

4. Ölelkező pozíció

Ritka az ilyen alvási testhelyzet, leginkább a friss szerelmeseknél figyelhető meg. Néha a régi házasok között is megfigyelhető ez az alvási pozíció. Ilyenkor óriási a szerelem a felek között, és az érzelmi függőség sem kizárt.

5. Ha a nő a férfi mellkasán alszik el

Ez egy nagyon szoros kötelékről árulkodik. Mindketten imádják egymást, a kapcsolatuk a kölcsönös bizalmon, tiszteleten alapszik.

6. A “hagyjál most, ne zavarj testhelyzet”

Ez egoizmusra vall. Az a férfi, vagy nő, aki így alszik, megpróbál minél nagyobb területet kisajátítani az ágyból, mert a dominanciára hajt. Az ilyen kapcsolatnak nem sok jövője van.

7. Nagy távolság

Ebben az esetben a felek nem érintkeznek sehol, nem ér össze a hátuk, lábuk. Ez természetesen arra enged következtetni, hogy valami nagy gond van a kapcsolatuk terén, gyakoriak lehetnek a veszekedések, és a feszültség lassan tönkretesz mindent.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek