KuriózumLétezik a reinkarnáció? A történet, ami ezt bizonyítja!

Létezik a reinkarnáció? A történet, ami ezt bizonyítja!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nincs ember, aki ne hallott volna a reinkarnációról, mindenkinek van véleménye róla, de egyelőre kevés bizonyíték áll rendelkezésünkre e tekintetben. Egyike ezeknek egy 1930-ban történt eset, amely szerint elképzelhető, hogy az emberek reinkarnálódnak haláluk után.

indiai-kislany

1930-ban ugyanis egy négyéves indiai kislány, Shanti Deva arról kezdett mesélni a szüleinek, hogy korábban egy Muttra nevű helyen élt, és három gyermeke volt. Harmadik gyereke születésekor halt meg, és előző életében Ludginak hívták. A kislány rendíthetetlenül kitartott a hihetetlenül részletes állításai mellett, és ez gondolkodóba ejtette a szülőket, akik kutakodni kezdtek.

Hihetetlen módon kiderítették, hogy létezik egy ilyen nevű települése, ahol egy Ludgi nevű nő éppen négy évvel korábban halt meg. Odavitték a lányukat, ahol Shanti a helyi nyelvjárásban kezdett el beszélni, és felismerte egykori férjét és gyerekeit is. Ez után 24 olyan történést elevenített fel korábbi életéből, amelyek megerősítették az általa elmondottakat.

Shanti Deva rendkívül ismertté vált a korabeli Európában és az Egyesült Államokban. A nő számos interjút adott, amelyekben korábbi életéről mesélt. 1987 decemberében hunyt el, 61 éves korában. Életéről egy könyv is megjelent 1994-ben, egy svéd szerző tollából.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek