Leszoktál a dohányzásról és meg akarsz szabadulni a lerakodásoktól? Ezzel a keverékkel megtisztíthatod a tüdődet!

Leszoktál a dohányzásról és meg akarsz szabadulni a lerakodásoktól? Ezzel a keverékkel megtisztíthatod a tüdődet!

cigit-le

Pozitívum, hogy egyre több dohányos ismeri fel azt, hogy szenvedélyének káros egészségügyi hatásai lehetnek, így búcsút int a cigarettának, amellyel jelentős pénzt és időt is megtakarít magának. Ha valaki le is tudja tenni a bagót, érdemes egy alapos tisztítókúrát is végeznie, hogy megszabaduljon a felgyűlt vegyi anyagoktól. Erre jó a következő tisztító, méregtelenítő keverék.

Hozzávalók:

friss, reszelt gyömbér
400 g darált hagyma
2 evőkanál kurkuma por
400 g cukor, vagy méz
1 liter víz

Elkészítés:

Forraljuk fel a vizet, és mikor forrni kezd, tegyük bele a cukrot, vagy a mézet, valamint a darált hagymát és a reszelt gyömbért. Ha az egész 5 percig forrt, vegyük le a tüzet, és hagyjuk, hogy csendesen még főjön. Ekkor tegyük bele a kurkuma port, és ha a főzet fele elpárolgott, vegyük le a tűzről. Ha kihűlt, utána tegyük be a hűtőbe.

Reggel vegyünk be a keverékből 2 evőkanállal, még mielőtt bármit is ettünk, vagy ittunk volna. Este, vacsora után is vegyünk be 2 evőkanállal. A kurkuma csökkenti a gyulladásokat, antibakteriális, fertőtlenít, vírusellenes. A hagyma segít a tüdők megtisztításában, és véd a kórokozók támadásaitól.

A gyömbér megvéd a betegségektől, gyulladásos fertőzésektől.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top