HolotropikumLapos hasat szeretnél? Ezt próbáld ki, tényleg hatásos!

Lapos hasat szeretnél? Ezt próbáld ki, tényleg hatásos!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nincs szükség arra, hogy hosszú hetekig koplaljunk azért, hogy a hasi zsírpárnáktól megszabaduljunk, és mindezért még szigorú diétát is kövessünk. Csak annyi a teendőnk, hogy felhagyunk pár káros szokással, és ha ez sikerülni fog, akkor jutalmul lapos hasat kapunk.

has

1. Hagyjunk fel az alkoholfogyasztással

A szeszes italok fogyasztása kiszárítja a szervezetet, és ez az anyagcsere-folyamatok lelassulását fogja eredményezni. Nem fog tudni a szervezet a fölösleges kalóriáktól megszabadulni, amelyek így lerakódnak. Amennyiben lehet, csökkentsük az alkohol fogyasztását, helyette inkább igyunk vizet.

2. Kevesebb sót

Sóból sem szabad sokat fogyasztani, mivel vízmegtartó hatása van, így teltnek, nehéznek érezhetjük magunkat. Nem csak magát a sót, hanem azokat az élelmiszereket is kerülni kell, amelyekbe túl sokat tesznek sóból. Ezek helyett sok zöldséget, gyümölcsöt és tiszta vizet kell magunkhoz venni.

3. Ne fogyasszunk egyáltalán tejet

Lehet vannak olyanok is akik laktózérzékenyek, de nem tudnak róla, ezért folyamatosan fáradtnak, felpuffadtnak érzik magukat. Ez azért van, mert nem tudják megemészteni a tejcukrot. Helyette inkább rizsből, vagy mandulából készült tejet kell inni, használni.

4. Csökkentsük a szénhidrát-mennyiséget

Kevés péksüteményt szabad csak enni, kenyeret, különböző tésztákat szinte alig. Ez azért fontos, mert a szervezet ebben az esetben is magában tartja a vizet. Mikor megkenünk egy szendvicset, két szelet kenyér helyett, csak egyet használjunk fel. Próbáljunk zsírszegény ételeket beszerezni.

5. Kerüljük a keményítőt tartalmazó ételeket

A tésztafélék, spagettik, krumpliból készült termékek sok keményítőt tartalmaznak, amelyek gázok termelését okozzák. A rizs az egyetlen olyan alapélelmiszer, amely ugyan tartalmaz keményítőt, de nem okoz haspuffadást.

6. Legyünk aktívak, mindennap

A rendszeres testmozgás megemeli a pulzust, amely segít, hogy a kellemetlen teltségérzet megszűnjön. Jót tesz az emésztésnek is, így megelőzhető a székrekedés, a gázképződés, így ha kissé nehéz is, de evés után irány sétálni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek